Koyulhisarlı bayrak sevdalısı herkesin takdirini kazandı

Koyulhisarlı bayrak sevdalısı herkesin takdirini kazandı
13:01 - Ağustos 19 2020 Çarşamba

Koyulhisarlı olan ve tatillerde memleketine gelerek vakit geçiren Ahmet Özdemir isimli bayrak sevdalısı bir vatandaş, topladığı atık malzemeler ile sistem kurarak geceleri karanlığa gömülen Türk bayraklarını aydınlattı.

Ahmet Özdemir 20 yıldır elektrik ustalığı yapıyor ve İstanbul’da yaşıyor. Fırsat buldukça memleketi Koyulhisar’a gelen Ahmet Özdemir, ilçenin Sugözü köyünde ailesiyle birlikte vakit geçiriyor. Köyde bulunan Türk bayraklarının gece gözükmemesini kendisine dert edinen Ahmet Özdemir kolları sıvadı ve bu bayrakları ışıklandırabilmek için atık malzemeler topladı. Bazı yardımseverlerden de destek alan Özdemir, kurduğu sistem ile geceleri karanlıkta kalan Türk bayraklarını aydınlattı.

Yaptığı düzeneği sosyal medya hesabından da paylaşan ve çok sayıda beğeni alan Ahmet Özdemir yaptığı açıklamada hobi amaçlı yaptığı su çarkından elektrik üreterek Türk bayraklarını aydınlattığını söyledi. Güneş olmaması durumunda rüzgar enerjisi ile elektrik ürettiğini söyleyen Özdemir, havanın kararmasıyla birlikte üretilen enerji ile Türk bayraklarının aydınlatıldığını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi