Doğa ve bayrak aşkı kaybettiği evi unutturdu

Doğa ve bayrak aşkı kaybettiği evi unutturdu
15:11 - Ağustos 24 2020 Pazartesi

Geçtiğimiz gün gecenin ilerleyen saatlerinde bağ evi kundaklanan Sivaslı bir vatandaş, burada bulunan Türk bayrağının ve ağaçların zarar görmesine üzülmekten evine üzülemedi.

Sivas’ın merkezine bağlı olan Çalılı köyünde meydana gelen kundaklama olayında Mehmet Fatih Arpa isimli vatandaşın bağ evi kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ateşe verildi. Vatandaşların itfaiye ve Jandarma ekiplerine haber vermesiyle bölgeye gelen ekipler yangını söndürdü ve olayın kimin tarafından yapıldığını araştırmaya başladı. Kundaklanan evin bahçesindeki ağaçların tekmelenerek kırıldığı ve Türk bayrağının da zarar gördüğü tespit edildi.

Bağ evinin sahibi Mehmet Fatih Arpa yaptığı açıklamada gecenin 12’sinde muhtardan telefon aldığını ve olaya dair bilgi edindiğini söyledi. Mehmet Fatih Arpa kısa bir süre önce evinin bahçesine kuyu açtırdığını ve su bulunduktan sonra bu kundaklamanın başına geldiğini söyledi. Arpa eve astığı Türk bayrağının da yakıldığını ve ağaçların kırıldığını belirtt. En çok bu duruma üzüldüğünü ifade eden Mehmet Fatih Arpa Sivas Valisine seslenerek Türk bayrağını oraya geri dikmek istediğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi