Bayern Münih, 8 golle tur attı

Bayern Münih, 8 golle tur attı
00:12 - Ağustos 15 2020 Cumartesi

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Barcelona ve Bayern Münih karşı karşıya geldi. Estadio da Luz’daki maçı Sloven hakem üçlüsü Damir Skomina, Jure Praprotnik ve Robert Vukan yönetti.

Bol gollü oyun hızla başladı. 4. dakikada Thomas Müller ağları salladı ve Robert Lewandowski’nin asistiyle Bayern Münih’i 1-0 öne geçirdi. Ancak Alman ekibinin liderliği uzun sürmedi. Eşitlik hedefi yine Bayern Münih’ten geldi. 7. dakikada David Alaba’nın kendi kalesine golle durum 1-1 oldu.

Eşitlikten sonra, Bayern Münih neredeyse gol attı. Art arda ataklarla Barcelona kalesine yüklenen Alman ekibi, 21. dakikada Ivan Perisic, 27. dakikada Serge Gnabry ve 31. dakikada Thomas Müller’in golleriyle durumu 4-1 yaptı. Aradaki farkı açmanın rahatlığıyla Bayern Münih, daha da bastırmasına rağmen periyodu 4-1’lik skorla noktaladı.

İkinci yarının başında Suarez ile farkı azaltan Barcelona (2-4), yarı final için biraz umut toplasa da, 63. dakikada Joshua Kimmich’in golüyle farkı yeniden genişletti. (2-5) Baskısını son dakikaya kadar sürdüren Bayern Münih, 82. dakikada Robert Lewandowski’nin golüyle durumu 6-2’ye getirdi. Gollerin gerisini kesmeyen Bayern 87. dakikada Philippe Coutinho ile skoru 7-2’ye çıkardı ve 89. dakikada ağları bir kez daha sallayan Coutinho durumu 8-2’ye getirdi.

Bayern Münih, 8-2’lik farklı skorla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükseldi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi