Basın Ekspres yolunda korkunç kaza

Basın Ekspres yolunda korkunç kaza
12:00 - Eylül 2 2020 Çarşamba

Kaza, dün akşam Basın Ekspres yolunda meydana geldi. İddiaya göre 34 M 2575 plakalı minibüs yolcuları yolda indirdi. Yolcuyu indirdikten sonra kapıları kapatıp hareket etmeye çalışan minibüse, arkadan hızla gelen 06 CCM 939 plakalı araç çarptı. Çarpma nedeniyle minibüsteki yolcular fırlatılmaya başlandı. Bu arada darbenin etkisiyle kucağında 1,5 yaşında bir çocuğu olan HN isimli kadın minibüsün kapısından atladı. Bariyerlerin arasına düşen kadın ağır yaralanırken, olay sırasında minibüse düşen minik çocuk yaralanmadı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Minibüste bulunan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer vatandaşlar, hemen bariyerlerin arasına düşen kadın ve çocuğun yardımına koştu. Vatandaşlar kadına yardım ederken, olay yerindeki bir kadın da korkmuş ve ağlayan çocuğu sakinleştirmek için büyük çaba gösterdi. Talihsiz kadın ve çocuğu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin yapılmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yolcuyu indirdikten sonra minibüs şoförü kapıları kapattığını ve kazanın meydana geldiğini belirterek, “Kapı açık değildi, yolcuyu aldım, bayan buradan düştü. Bak minibüse ne oldu. Madeni para atıldı, araca bakın “dedi.

Volkan Kayaları

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi