Başakşehir Kayserispor Canlı İzle | Başakşehir Kayseri İlk 11’ler | BŞK Kayseri saat kaçta hangi kanalda

Başakşehir Kayserispor Canlı İzle | Başakşehir Kayseri İlk 11’ler | BŞK Kayseri saat kaçta hangi kanalda
21:12 - Temmuz 19 2020 Pazar

Başakşehir 0-0 Kayserispor

MAÇIN TUTANAKLARI (İLK YARIM)

İlk düdük patladı ve maç başladı!

Süper Lig’in 33. haftasında lider Medipol, Başakşehir’de Kayserispor ile şampiyonluk maçı yapıyor. Turuncu donanma takımı maçı bir galibiyetle bırakırsa, ikinci Trabzonspor’a bakılmaksızın şampiyonluklarını ilan edecekler ve herhangi bir puan kaybında ligdeki zirve yarışı gelecek hafta sona erecek. Diğer yandan Kayserispor ligde kalma şansını sürdürmek için puan almayı hedefleyecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda başlayacak maçı 21:00’da başlayacak olan hakem Ali Şansalan yönetecek.

Başakşehir Kayserispor Canlı İzle

Başakşehir Kayserispor maçını beIN Sports ekranlarında canlı olarak izleyebilirsiniz. Çevrimiçi izlemek istiyorsanız, tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz olarak izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alımı nasıl yapılır?

Digitürk ile tek bir maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek bir eşleşme satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıkla

Ali Şansalan ikinci kez ıslık çalar

Süper Lig hakem Ali Şansalan, Medipol Başakşehir-Hes Kablo Kayserispor maçında ikinci kez düdük çalacak.

Çanakkale Bölgesi Süper Lig hakemi Ali Şansalan şu ana kadar 138 maçta ıslık çaldı. Bu maçlarda ev sahibi takım 60 kez kazandı, deplasman takımı 39 kez kazandı ve 39 maç berabere bitti. 748 kez sarı kart veren Ali Şansalan, kırmızı kartına 50 kez başvurdu. Bu sezon Premier Lig’de Ali Şansal 18 kez, Türkiye Kupası maçında 2 kez, TFF 1. lig maçında 1 kez düdük çaldı. Bu maçlarda ev sahibi takım 10 kez, deplasman takımı 5 kez kazandı. 6 maç berabere bitti. Ali Şansalan bu sezon Başakşehir ile 2 maç, Kayserispor ile 4 maç yönetti.

Ali Şansalan, bugüne kadar 2 Medipol Başakşehir maçını yönetti. Bu maçlarda Başakşehir Kayseri’de Kayserispor’u 4-1 yenerek Alanyaspor’u 2-0 mağlup etti. 32 yaşındaki hakem Kayserispor’un 6 maçını yönetti. Bu maçlarda, sarı kırmızılar 2 kez kazandı ve 3 kez yenildi ve bir kez çekildiler. Kayserispor’un Ali Şansalan’ın oynadığı maçlardaki sonuçları şöyle:

Kayserispor-Y.Malatyaspor 2-1

Kayserispor-Başakşehir 1-4

Gençlerbirliği-Kayserispor 2-1

Ankaragücü-Kayserispor 1-1

Kayserispor-Altay 4-1

Karabükspor-Kayserispor 1-0

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi