Bakan Selçuk’tan çalışan annelere destek bildirimi

Bakan Selçuk’tan çalışan annelere destek bildirimi
11:00 - Temmuz 26 2020 Pazar

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ankara, İstanbul ve İzmir’deki Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından finanse edildi ve Ankara, İstanbul ve İzmir’deki Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından desteklendi. raporunda, euro artışıyla 300 euro ödeme alınarak destekleneceği bildirildi. Söz konusu projenin detaylarını paylaşan Bakan Selçuk, “0-24 aylık çocukları olan 4 / a sigortalı statüsünde çalışan annelerimiz 2019 yılında slogan ‘İş ile başlayan projeden yine de yararlanabilir. sigortalı, sigortalı eğitimli bakıcılar istihdam edin. Projeden yararlanmak isteyen annelerimiz online başvuru yapabilir. ”

Projenin amacının kadınların kayıtlı istihdamını desteklemek ve aile-iş yaşam dengesini güçlendirmek olduğunu belirten Bakan Selçuk, bakanlık olarak aile birliğini korumayı ve güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Söz konusu projeye yapılan başvuruların devam ettiğini belirten Bakan Selçuk, önümüzdeki yıllarda desteğini kademeli olarak artırdı ve 2021’de 325 euro, 2022 için 350 euro olacağı mesajını verdi.

Söz konusu projeye, “www.sgkegitimlibakici.org” veya “www.sgk.gov.tr” internet adreslerinden e-Devlet şifresi ile başvurmak mümkündür.

Mevlüt Hasgül

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi