Bakan Selçuk: ’17-29 Temmuz tarihleri arasında emeklilere Kurban Bayramı ikramiyeleri vereceğiz’

Bakan Selçuk: ’17-29 Temmuz tarihleri arasında emeklilere Kurban Bayramı ikramiyeleri vereceğiz’
11:00 - Temmuz 12 2020 Pazar

Bakan Selçuk, Emekli ve Yararlanıcıların farklı tarihlerde bankaya gitmelerini önlemek için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli maaşları ile birlikte yatırılacağını belirtti. Selçuk, Temmuz ayındaki artışın ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin SSK emeklileri için 17-26 Temmuz tarihleri arasında ve Bağkurlu emekliler için 25-28 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını belirtti.

Bakan Selçuk, Emekli Sandığı kapsamındaki vatandaşların aylık emekli aylıkları Kurban Bayramı ile çakıştığından aylık aylık farkın, Ağustos ayının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin birlikte ödeneceğini kaydetti.

Bu kapsamda, aylık ödemelerini her ayın 1. ve 2. günlerinde 28 Temmuz’da Ziraat Bankası’ndan ve 29 Temmuz’da 3., 4. ve 5. günlerde alacak olanlara yapılacaktır. Emeklilik maaşlarını diğerlerinden alan emekliler bankalara 28 Temmuz’da ödeme yapılacak.

“Emeklilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz”

Emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Selçuk, “Çalışanlarımızın ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmasını, terletmesini, ter dökmesini ve emeklilerimize iyi ve hayırlı bonuslar vermesini diliyorum. Zaten aileleri ile iyi tatiller diliyorum. ”

Yunus Emre Kartal

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi