Bakan Pakdemirli’den hastanede ziyaret ettiği Buse’ye sevgi dolu itiraf

Bakan Pakdemirli’den hastanede ziyaret ettiği Buse’ye sevgi dolu itiraf
15:00 - Ekim 31 2020 Cumartesi

Tarım ve Orman Bakanı DR. Bekir Pakdemirli, deprem sonrası telefonla ulaşılan ve depremden yaklaşık 9,5 saat sonra kurtarılıp hastaneye kaldırılan Buse Hasdemir’i ve enkazdan kurtarılan vatandaşları ziyaret etti.

Birinci katta olduğumu söylediğinde, “bu kızı nasıl kurtaracağız” dedim

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, deprem sonrası telefonla ulaştığı ve ekipler tarafından 9,5 saatlik çalışmanın ardından kurtardığı hastanede Buse Hasdemir’i ziyaret etti. İkilinin görüşmesinde Bakan Pakdemirli, “Allah’a şükür yaşıyorsun. Önünde müthiş bir hayat var. Geri kalanlara merhamet et, acil şifalar dileriz. Sana bir şey itiraf etmek istiyorum: 7. kat beni aradığında bina tamamen yıkıldı. 3 basamakta 7. kata çıktım. ‘Birinci kattayım’ deyince bu kızı nasıl çıkarırız dedim ama neyse ki biz Toplantıda korkulu hayatını anlatan Buse Hasdemir, bacaklarında demir bir kapı olduğunu ve üzerine büyük bir beton duvarın çöktüğünü söyledi.

Avukat, depremden 5 dakika önce kardeşini ziyaret etti

Depremin ardından enkazın altına gömülen ve daha sonra ekiplerin yoğun çabalarıyla kurtarılan bir avukatı da ziyaret eden Pakdemirli, kendisi gibi avukat olan ablası da ziyarete gelirken, geçmiş olsun dileklerini kendisine iletti. kardeşi depremden 5 dakika önce, yanından ayrıldıktan beş dakika sonra bir deprem oldu. anlattı. Pakdemirli, depremde yaralanan minik Erdem’i ziyaret ederek dileklerini minik çocuğa iletti.

ALAKALI HABERLER

Buse 9,5 saat sonra enkazdan kurtarıldı

ALAKALI HABERLER

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: ‘Hem Buse’yi hem de Erol Amca’yı kurtardık’

ALAKALI HABERLER

Buse’nin kahramanı Özlem Tezel o anları anlattı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi