Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert tepki!

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert tepki!
21:00 - Kasım 18 2020 Çarşamba

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kötü ve hasta konuşması dikkatle incelendiğinde nasıl bir girdaba düştüğü ve nasıl bir hezeyanın içine düştüğü açıkça anlaşılacaktır. gömüldü. Tarzına rağmen ve siyasi yönteminin kirliliği iyi biliniyor. Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’a olan saygısı ve hayranlığı ortadadır. Soros’un kiralık katil ve tedarikçi Osman Kavala’ya olan sevgisi ve sempatisi biliniyor.

Mehmetlerimizin kanını taşıyan bölücü terör örgütü PKK teröristlerine yakın olduğu çok açık. Bu durum kapsamında CHP genel başkanının hakaret ve ihanetlerine sosyal medyada yayınladığı bir açıklama ile tepki gösteren sevgili Ülküdaşım Alaattin Çakıcı’yı mafya yolsuzluğu demeye, yeraltının karanlık yüzünü suçlamaya çağırmak müftülüktür. , küstahlık ve rezalet.

Bahçeli, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Halk nezdinde bir algı oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu’na ve yöresinde yuva kuran işbirlikçilerine cevabım şu şekildedir: 1-Alattin Çakıcı bir şehit oğludur. 2- Alaattin Çakıcı, ülkeyi seven ve idealist bir ülkedir. Millet, cezaevinde kalarak ödeme yapan bir vatandır.

Kılıçdaroğlu mafyayı arıyor, yeraltı dünyasının kanlı yüzlerini görmek istiyorsa aşık olduğu hainlere el ele bakmalı, haysiyeti varsa pişmanlık duymalıdır. Kılıçdaroğlu, aleyhine çalışan gündemi değiştiremez, yamalarını asla kapatamaz. PKK ile işbirliği, FETÖ ile diyaloglarının demokratik maliyetini kesinlikle üstlenecektir. CHP’nin tarihsel sorunu Kılıçdaroğlu ve ekibidir. Bu sorun kanserli hale geldi ve vücuda yayıldı.

Musa Erdoğan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi