Bahçeli MHP İl Başkanları Toplantısı’ndan sonra açıklamalarda bulundu

Bahçeli MHP İl Başkanları Toplantısı’ndan sonra açıklamalarda bulundu
17:00 - Temmuz 4 2020 Cumartesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanları Toplantısı Cumhurbaşkanı Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleştirildi.

Normalde 27 Haziran Cumartesi günü yapılması gereken MHP İl Başkanları Toplantısı sokağa çıkma yasağı nedeniyle 4 Temmuz Cumartesi’ye ertelendi. MHP Genel Merkezi Gün Sazak Konferans Salonu’nda yapılan 81 İl Başkanının katıldığı toplantı, korona virüsü önlemleri kapsamında basına kapatıldı.

İl Başkanları Toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, “Ayasofya Camii’ni açmaya yönelik haklı beklentimizin aksine, özellikle ABD ve AB’den egemenlik hakkımızla ilgili şantaj ve saldırılar bizim görüşümüzde değil. ibadet. Danıştay’ın vicdan ustasının kutsal ve vicdani tarihsel kararının makul, saygılı ve kısa sürede kararını kısa sürede açıklayacağını ve tartışmalara son vereceğini umuyoruz. Diyerek şöyle devam etti: “Ulusal varlığımız için karanlık pusular belirleyen ve ulusal haklarımızı kurgulayan ve çürümeye bırakan iç ve dış odaklarla mücadelemiz acımasız ve amansız bir düzeyde.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), zor bahçeyi dile getirerek, “Türkiye düşmanlarından emir alarak siyasetle icra eden siyasetçi Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakının ulusun ve 15 Temmuz muharebe hayallerinin ötesinde kale örgüsüyle en ufak bir boşlukla örülecek. her şeyden önce, kalbi varsa, cesareti varsa itiraf etmek için, hain lobilerin hangi alt yüklenicisinin ve destekçisinin doldurulması ve beyan edilmesi gerekir. Kılıçdaroğlu’nun partisine göre, ‘son seçimlerde oyların yüzde 11,9’u hakimiyet altına giren bir parti’ ve ahlaksız bir uydurma atfedilen ifade, sahiplerini hayal kırıklığına uğratmak için bir övücüdür. Cumhur İttifakı al-ver ortaklığı işin sonunda çözülecek gevşek, pazarlık ve ucuz bir yapı değildir. mübarek ittifak anlayışı vatanseverlikle atıldı, harç bir fedakarlık kültürüyle karıştırıldı, prensipleri şehitlerimizin anıları tarafından yoğruldu. Kılıçdaroğlu’nun başı bu gerçekleri kesinlikle almayacak ve anlamayacak. ”

CHP’nin 37. Olağan Büyük Kongresi’ne işaret eden Bahçeli, “Bu aşamada aracı olmadan vurgulanması ve sorulması gereken temel soru; CHP’yi kimin yönettiği ve sahasını kimin yönettiğinin gizemi. 26-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan CHP’nin 37. Olağan Büyük Kongresi’nin siyasi tarihimizde özel bir önemi ve özelliği var. Çünkü CHP’nin kaynağına ve tarihsel kimliğine dönmemiz, bugünkü teslim yönetiminden kurtulmamız ve Atatürk partisinin devam eden işgalini sona erdirmek bizim için altın bir fırsat. Bu partinin içişlerine katılmak bizim işimiz değil. Bununla birlikte, yaşı Cumhuriyetle aynı olan bir partinin, siyasi istikrar ve denge açısından ulusal bir yapıya, yetkin ve kendine güvenen bir yönetim anlayışına ve geleneksel yapısına sahip olması bizim içten dileğimizdir. ”

MHP Başkanı Devlet Bahçeli CHP hakkında şöyle konuştu:

“Bugünkü CHP, FETÖ’nün geçim kaynağı. Bugünkü CHP, PKK’nın nefret dolu ağzıdır. IP kurur ve CHP’nin gölgesine girerken, HDP kemik iliği nakli taşır. CHP’nin refahında iyi şanslar arayışı sadece tuhaf değil, aynı zamanda AK Parti bir koltuk ve şöhret kazanmış ve sonra fısıldayan söylentilerde dedikodu yapmakla suçlandıktan sonra eleştirilmesi gereken erdem örneğidir. kulaklarına. CHP, eskileri bir araya getirerek, hurdaya çıkarılan isimleri zillet şemsiyesi altına alarak ve siyasette mesafe kazanarak siyasette yer alacağını düşünen acıklı ve kusurlu bir zihniyettir. Bu parti kendi gerçekliğine sırtını döndü, ana yatağına düştü ve tarihi rotasından ağır bir şekilde çarpıtıldı. Bizim durumumuzda CHP’yi Türkiye’nin risk altındaki ulusal güvenliğine karşı atamak birçok bilinmeyenli bir denklemdir. Türk milletinin ruhunun kökünden kopan, ulusal hedeflerinden uzaklaşan, zulme rağmen Türkiye’nin kapılı blok partisi ve gelecekteki politikamızı tehdit ediyor. ”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (Parlamento), Adalet Komisyonu ile görüşülen ve bara bahçesinde yapısal değişiklik yapan mevzuat hakkında konuşarak, “bornoz politikasının kaldırılmasının torunları, bazı barış derneklerinin kışkırtıcısı ve ülkemizin barışı CHP, halat, HDPE ‘dir.Diğer rezervlerden bahsetmek boşuna bir çabadır Dediğimiz, düdük çaldığımda kendi çıkarları olduğunda demokrasiyi hatırlar ve despotluk suçlamasını Parlamentonun giriş kapısında sergilenen örnek peyzajlar talihsiz ve ilkeldir.Türkiye’nin sağduyu ve sakin ortamını bozmaya hevesli olmak için arama haklarını, baroniyi, hevesli olmaktan ziyade belirli olaylara çabalayanlar, Türk milletinin iradesidir. Türk Grand N’de ne isterse, ne istediğini ifade etmek, herkes için hem doğru bir seçim hem de meşru bir tedariktir. toplantı. ‘Savunmayı savunuyoruz’ bahanesiyle bazı yasadışı sokak baralarının dökülmesi üzerine yola çıkmış ve baronlaşmamak için Türkiye’yi çevreye geri vermeye zorlamak için trump bükmeyi hedefliyor ”dedi.

Fransa’daki ‘Sarı Yelekler’in eylemlerine atıfta bulunan Bahçeli, barolara güçlü uyarılar yaptı. Bahçeli, “Hiç kimse, Fransa’yı süpüren, Gezi benzeri bir girişimin fitilini ateşleyen sarı yeleklerin eylemleri hakkında hayal kurmayı düşünmemelidir. Çünkü sonuçlar ağır olacak. Baro derneklerini yıllarca kendi çiftliklerine dönüştürenlerin ve ideolojik takıntılarla dar bir şekilde hareket edenlerin ahlaki ayrıcalıkları sorgulanmalı ve sonunda feshedilmelidir. Demokrasi, baro yönetimine mükemmel bir şekilde hakim olmalıdır. Savunma kavramı, saldırı ve suikast davasına Türkiye’ye getirilmelidir. Umudumuz, aklımızın ön plana çıkacağı ve anlaşma ve uzlaşma dinamiklerinin hakim olacağı umudumuzdur. ”

Türkiye’nin Akdeniz’i Libya’dan, Suriye’den, Ege’den, Irak’tan, Kıbrıs Bahçesi’ne birçok sorunun üstesinden geldiğinin altını çizen “Terörizmle mücadelemiz daha yüksek bir bilinçle devam ediyor ve inanmışlıkl. Bugünün hassas döneminde; Bağımsızlık ve gelecek için canlılık birliği ortak payda olmalıyız.Türkiye’nin sonunda kazanan olması için birliğin elleri, kuvvetler ve hedef birlik stratejik bir öncelik biçimini almalı “dedi.

MHP 14 Mart 2020’de gerçekleştirilecek 13 Büyük Olağan Kongresi’nin ana teması Garden’ın öneminden bahsetti, “İtirazımız zamansız bir anlayış ve ortak kaderidir: ‘bağımsızlık birliği, gelecek için güç verir, 13. Olağan Büyük Kongreye giden süreçte Siyasi Partiler Kanunu uyarınca yapılması gereken il ve ilçe kongremlerimiz 9 Ağustos 2020’de Samsun’un İlkadım ilçesi ile başlayacak. Bu kongre ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi’ni 2023’e getirecek kadro, politika ve programın belirlenmesini sağlayacak ”dedi.

Bahçeli, il cumhurbaşkanlarının bölgelerinde sorumluluk duygusu ve hukuk ruhu ile hareket etmeleri gerektiğini belirterek, “Partimizi alana insanüstü bir kararlılık yansıtarak başarıyla temsil edecekler. Dün Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen büyük patlama bizi derinden üzdü. Tanrı’nın bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza merhamet etmesini, tedavi gören vatandaşlarımızı iyileştirmesini, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Acımasız patlamanın yaralarının hızla sarılacağına ve bu felaketin bir dayanışma ve dayanışma duygusu ile aşılacağına inanıyorum. Allah’tan istenen, milletimizi her türlü kaza, sıkıntı ve hastalıklardan korumak ve korumaktır. ”

Tatil Türü

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi