Bahçeli Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasına güçlü tepki

Bahçeli Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasına güçlü tepki
17:12 - Temmuz 28 2020 Salı

MHP Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin parti toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli, bugün Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasının bir deklarasyon, bir skandal belgesi, bir deklarasyon ve çürüme olduğunu savundu.

Kılıçdaroğlu’nun işledikleri suçların açıkça onaylandığını ve suçlu bulunduğunu iddia ettiğini belirten Bahçeli, “Aslında bu kişinin kırdığı ceviz kırkın üzerinde. Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’ı masum yapma girişimi tamamen garip bir durum. Osman Kavala’nın masum olduğu iddiası akılda tutmak, ahlaki yoksunluktur. CHP’nin bugüne kadar her darbe döneminden sonra iktidar pozisyonuna ulaşan 37. Olağan Büyük Kongresi, statükodan beslenen bir statüko olan yeni bir vesayet istiyor. Kılıçdaroğlu bu zorluğu görünce, geçen hafta sonu telif hakkı ihlalinde çalınan 13 maddelik duyurunun duyurulmasını ikinci yüzyıla çağıranlar şeklinde arkadaşlarının niyetinin keskin bir U dönüşü olduğunu açıkladı. ”

Kılıçdaroğlu’nun bir günlüğüne sahip olmadığını belirten Bahçeli, şu açıklamalara dikkat çekti:

“Her saat değişen bu kişi, sürekli olarak dönüyor, entelektüel ve politik müktesebatı çarpıtılmış, aslında kendisine düştüğü örnek bir durum. Kılıçdaroğlu’nun tüm anayasaların vesayet altında yapıldığı iddiası, dikkatle değerlendirilmesi gereken ve derinlemesine ele alınması gereken bilinçsiz bir değerlendirmedir. 1921 ve 1924 Anayasasının yanı sıra 1982 ve 1961 Anayasalarının himayesinde hazırlanan ve bu vesileyle Cumhuriyet’in kurucu kadrolarının hakaretini gören Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu ile yapılan oybirliğiyle yapılan anlaşmayla Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ilkelerine ve yolsuzluk politikalarına saldıran karanlık kayıtlar yanlış bir örnektir. Bugünkü CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bağları veya bağlantıları yok. Şimdi terörist arkadaşları, ayrılıkçılar Candash, Türkiye Kandas düzeninin düşmanı haline geldi. Kılıçdaroğlu’nun suçluların çılgınlığı sonrasında ilan ettiği CHP iktidar yürüyüşü, parti siyasal hayatın başlangıcında parçalı hükümet, 1946-1996 yılları arasında toplam 4533 günlük iktidarda CHP’lerin Türkiye için yaptıklarını, acil bir kesbe ne bekleniridir.türkiye sorunun sistematik olarak yapıldığını açıklayan tek bir dikilmiş ağaçtı, sadece bu tutarsız bir şekilde CHP Başkan Vekilinin gerçek zamanlı olarak kendimize ve ülkesine partinin bu zamanına kadar yaşamaya ve siyasi ahlakın açıklanması ve ifade edilmesi çalışmaları gereklidir. Yenilenen CHP yönetimi eskisinden farklı olmayacaktır.

Ayrıca, maya aynıdır, mizaç aynıdır, amaç aynıdır ve temelde çarpıktır. CHP kriz ve kargaşa demektir. CHP, darbeler, cunta, muhtıra ve ara rejimlerden oportünizm ve siyasi sahtecilik anlamına gelir. CHP liderinin ifadeleri köksüzlük ve kimliksizliğin örnekleridir. Ona tavsiyemiz, arkadaşlarına çok fazla güvenmemesidir. Çünkü güvendiği karanlık arkadaşları gelince samanı toprağa dolduracak. ”

Neşra Durmaz

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi