Bacağından silahla vuruldu … 19 yaşındaki genç ölü bulundu!

Bacağından silahla vuruldu … 19 yaşındaki genç ölü bulundu!
22:00 - Aralık 22 2020 Salı

Olay, merkez Yıldırım ilçesi 75. Yıl Mahallesi 4. Yeşil Sokak’ta 3 katlı bir binanın zemin katında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Geçen Cumartesi Muhammed Ali Aydın arkadaşlarının yanına gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Aydın’dan 4 gündür haber alamayan ailesi ve arkadaşları, Muhammed Ali Aydın’ın gittiği arkadaşı HA’nın evine baktı. Aydın’ın arkadaşlarının dakikalarca kapıyı çalması ve kimsenin açmaması üzerine binanın üst katında yaşayanlardan yardım istenmiştir.

Komşuların yardımıyla HA’nın evine arka pencereden giren 3 arkadaş, Aydın’ı evdeki kanepede hareketsiz yatarken buldu. Arkadaşları uyandırmaya çalıştıkları Aydın’ın nefes almadığını anlayınca durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk muayenede Aydın’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen kişinin ağabeyi Hasan Aydın, ‘Bunun olacağını biliyordum. Çok uyarıldım ama dinleyemedim. Ona ‘Boşuna gitti kardeşim’ diyerek onu kınadı.

Cesedi bulan gençler gözaltında

Aydın’ın cesedini inceleyen polis ekipleri elbiselerinde kan izine rastlayınca Emniyet Müdürlüğü, Cinayet Bürosu ve Cumhuriyet Savcısı’na haber verdi. Vücudunda herhangi bir yara olup olmadığını kontrol eden sağlık ekipleri, Aydın’ın kasıklarından tabancayla vurulduğunu belirledi. Polis, Aydın’ı öldüren kişi veya kişileri tutuklamak için soruşturma başlatırken, cesedi bulan üç arkadaşını da gözaltına aldı.

Ali Kamur

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi