Azerbaycan: ‘Ermenistan yabancı ülkelerden terörist ve paralı askerleri çatışma bölgesine getirdi’

Azerbaycan: ‘Ermenistan yabancı ülkelerden terörist ve paralı askerleri çatışma bölgesine getirdi’
23:12 - Eylül 30 2020 Çarşamba

Azerbaycan ordusu, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki temas hattında Ermenistan ordusunun hedeflerini vurmaya devam ediyor. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığından yabancı terörist grupların çatışma bölgesine getirilmesi için yapılan açıklamada, Rusya Dışişleri Bakanlığı Enformasyon ve Basın Bürosu’nun konuyla ilgili açıklamasına cevaben belirtmek isteriz. yabancı paralı askerlerin çatışma bölgesine getirilmesi, bu tür araçların Ermenistan tarafından yaygın olarak kullanılmasıyla ilgili endişelerimizi defalarca dile getirdik. “Söylendi.

Açıklamada, “Ermenistan, Dağlık Karabağ’ın ve Azerbaycan’ın çevresinin işgali sırasında ve Azerbaycan’a yönelik saldırılar sırasında başta Ortadoğu olmak üzere yabancı ülkelerden terörist ve paralı askerler getirdi.”

Ayrıca “Ermenistan’ın işgal altındaki bölgelere yabancı çeteleri getirmesi ve bunları ‘gönüllü gruplar’ adı altında Azerbaycan’a yönelik saldırılarda kullanması, terörizmin Ermenistan’ın devlet politikasının ayrılmaz bir parçası olduğunu bir kez daha göstermektedir.”

Kamil Nadirli

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi