Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev 48 köyün daha kurtarıldığını açıkladı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev 48 köyün daha kurtarıldığını açıkladı
21:00 - Kasım 9 2020 Pazartesi

Azerbaycan ordusu Fuzuli’de 11, Cebrayil’de 8, Gubadlı’da 12, Zangilan’da 3, Hocalı’da 3, Hocavend’de 8 ve Laçin’de 3 köyü kurtardı.

Resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Aliyev, “Fuzuli bölgesinde Azerbaycan ordusu Aşağı Güzdek, Govşatlı, Mirzecamallı, Şekercik, Merdinli, Şıhlı, Garamemmedli, Tajletyarlı, Hacılı, Hüseynbeyli, Saracıq, Cebrayıl bölgesinde Galacıq, Mollahasanlı, Asgerhanlı Yukarı Nüseliklar,, Gerer, Çelebiler, Sobu, Garagöz, Zengilan bölgesindeki İsgenderbeyli köyleri, Bartaz kasabası, Bartaz, Sığırt, Şükürataz ve 5 isimsiz stratejik tepe, Karamanlı, Hendek, Hamzali, Mahrızlı, Hal, Ballıkaya, Ulaşlı, Tinli, Hocahan, Yükeker, Gubadlı mevkiinde Hocalı mevkiinde Karaqoyunlu, Çereli, Şuşakend, Muhtar, Dasalti köyleri, Mets Tağlar, Salaketin, Zoğalbulag, Aragül, Tağavard, Böyük Tağavard, Zerdanaşen, Şeher ve Gülebürd, Sefiyan ve Türkler’de ikamet edilmiştir. işgalden. Azerbaycan ordusu çok yaşa! Karabağ Azerbaycan’dır! ”İfadelerini verdi.

Azerbaycan ordusunun 27 Eylül’den bu yana gerçekleştirdiği askeri operasyonlar sonucunda 5 şehir, 4 kasaba ve 286 köy Ermeni işgalinden kurtuldu.

Kamil Nadirli

ALAKALI HABERLER

Azerbaycan ordusu Ermenistan’ın uçaksavar sistemini yok etti

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi