Doğanşar’da 65 yaş üzeri ATV etkinliği düzenlendi

Doğanşar’da 65 yaş üzeri ATV etkinliği düzenlendi
14:50 - Temmuz 1 2020 Çarşamba

Adrenalin tutkunu kişilerin tercih ettiği ATV araçlarında bugün uzun bir süredir evlerinden dışarı çıkamayan 65 yaş ve üzerindeki yaşlı vatandaşlar keyif yaptı.

Evlerinde geçirdikleri sıkıcı sürecin ardından hem moral, hem de motivasyon kazanmaları için Doğanşar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ATV etkinliğinde çok keyifli anlar yaşandı. Doğanşar ilçesinde bulunan geniş doğal alanlarda doyasıya ATV süren vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına riayet etmeyi de ihmal etmedi.

Yapılan ATV etkinliğiyle ilgili açıklama yapan Doğanşar Kaymakamı Onur Aykaç, 3 aydır evlerinden dışarı adım dahi atamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların bu süreçte ihtiyaçlarının karşılandığını, fakat psikolojik anlamda da böyle bir etkinliği yapmayı uygun gördüklerini söyledi. Yaşlı vatandaşların moral ve motivasyonunun artırılmasının hedeflendiğini söyleyen Onur Aykaç, yaylalar boyu ATV gezintisi yapıldığını ifade etti. Turan Kaya isimli ATV etkinliğine katılan bir vatandaş ise etkinlik sebebiyle duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi