ATM DOLANDIRICILARI GÜRÜN’DE YAKALANDI

ATM DOLANDIRICILARI GÜRÜN’DE YAKALANDI
15:31 - Şubat 23 2019 Cumartesi

Malatya’da bankamatiklere yerleştirdikleri kart kopyalama cihazı ile dolandırıcılık yaptıkları belirlenen iki şüpheli kişi Sivas’ın Gürün ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Malatya’da hazırladıkları kart kopyalama cihazlarını ATM’lere yerleştirerek bu yolla dolandırıcılık yapan iki şüpheli Polis ve Jandarma işbirliği ile Sivas’ın Gürün ilçesinde yalandı.

Elde edilen bilgiye göre Gürün ilçesi merkezinde polisin durumlarından şüphelenerek durdurmak istediği araçta bulunan iki kişi polisin tüm ikazına rağmen durmayıp kaçtı. Yaşanan kovalamacanın ardından kaçaklar Yazyurdu Jandarma karakolu yakınında yakalandı.

Kaçarken yakalanan iki şüphelinin suç dosyasının çok kabarık olduğu anlaşıldı. Yakalanan şüpheliler F.K(31) ve O.E.(29)’nin Malatya’da ATM cihazlarına kart kopyalama cihazı yerleştirdikleri ve bu yolla dolandırıcılık yaptıkları ortaya çıktı. Şüphelilerin aracında yapılan aramada bu iş için kullandıkları suç aletlerine ve aparatlarına el konuldu. Olayla ilgili incelemelerin sürdüğü açıklandı.