Atlı Jandarma Takımı ünlü tatil merkezinde çalışmaya başladı

Atlı Jandarma Takımı ünlü tatil merkezinde çalışmaya başladı
17:00 - Temmuz 5 2020 Pazar

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı’ndan (JAKEM) gelen Atlı Jandarma Takımı, İzmir’in Çeşme ilçesindeki Elmas ve Altınkum plajlarında devriye gezmeye başladı. 12 aydır Özdere’de bulunan Atlı Jandarma Takımı’nın Elmas ve Altınkum plajlarında devriye gezmek, yayaların ve jandarmanın sorumluluk alanında olan kıyı bölgelerinde, ormancılık ve mesire alanlarında emniyet ve güvenlik sağlamak için çalışıyor. motorlu taşıtlara İzmir genelinde ulaşmak zordur. belirtmek.

Tim tatilciler tarafından memnuniyetle karşılandı

Çeşme’de devriye görevine başlayan Binicilik Jandarma Takımı, Diamond Beach’teki tatilcilerden büyük ilgi gördü. Kumsalda güneşlenirken çok sayıda tatilci, cep telefonlarıyla Atlı Jandarma Takımı’nı kaydetti. Tatilcilerden Ahmet Alkan, Binicilik Jandarma Takımı’nın güvenlik açısından önemli olduğuna dikkat çekti ve görsel olarak güzel bulduğunu söyledi. Çeşme’ye tatil için gelen Taylan Göylüsün, Atla Jandarma Takımı’nı izlemenin çok keyifli olduğunu belirterek, “Atlarla sahilde olmak harikaydı” dedi.

Ali Aktürk: “Diamond Plajı’ndaki şemsiyelerimiz arasında 6 metre mesafe var”

TURAŞ A.Ş. şirket tarafından işletilen Pırlanta Plajı Genel Müdürü Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Ali Aktürk, “At Bakanlığı Jandarma Ekibimizi bugün kumsalımızda gördüğümüzde gururumuz okşandı ve halkımız Şemsiyelerimiz arasında 6 metre mesafe var. “Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına kesinlikle uyuyoruz ve misafirlerimizi uyarıyoruz”.

Muhammet İsa Atagöz

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi