Atıyla Askere Gitmek İçin Yola Çıktı

Atıyla Askere Gitmek İçin Yola Çıktı
19:24 - Haziran 8 2019 Cumartesi

Atla askere gitme hayali uzunca süreden beri Ahmet Duman’ın hayaliydi. Ancak atı olmadığı için bu hayalini gerçekleştiremiyordu. Tam da bu noktada at çiftliği bulunan birisinin kendisine at hediye etmesi üzerine Duman; hayalini gerçekleştirmek üzere harekete geçti.

Askere atla gitmek hayalini gerçekleştirmek için tecilini bozduran Duman; bu sabah itibariyle de hazırlıklarını tamamladı. Atının bulunduğu çiftliğe uğrayan Duman; kendisinin ve atının tüm hazırlıklarını da tamamladı. Daha sonra Ahmet Duman çiftlikten askerliğe doğru uğurlandı. Uğurlamaya Duman’ın aile yakınları da katılım gösterdi. Böylece Ahmet Duman hayalini kurduğu bir olayı gerçekleştirmek için ilk adımı da atmış oldu.

Atıyla Askere Gitmek İçin Yola Çıktı!

Uzunca süreden bu yana askere atla gitmenin hayalini kuran Ahmet Duman; bu hayalini gerçekleştirmek amacıyla bugün ilk adımını attı. Esasında Ahmet Duman’ın askerliği İzmir’e çıkmıştı.

Ancak Sivas ile İzmir arasındaki yolculuk beklenilenden çok daha uzun süreceği için Duman; asker yolcuğunu Ankara’ya kadar yapacak. Bu yolculuğu toplamda 6 günde planlamayı düşünen Duman; günde ortalama 80 km yol yapacak. Önce Ankara’ya atıyla gidecek olan Ahmet Duman; burada otobüsle askerliğini yapacağı İzmir Bornova’ya geçecek.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi