Suşehri Asrı Mezarlığı’ndaki arsa problemleri çözüme kavuşturuldu

Suşehri Asrı Mezarlığı’ndaki arsa problemleri çözüme kavuşturuldu
14:33 - Haziran 12 2021 Cumartesi

60 yılı geçkin bir süredir çözüm bekleyen Suşehri Asrı Mezarlığı güzergâhındaki arsa anlaşmazlıkları yapılan görüşmeler neticesinde ikna ile çözüldü.

Sivas’a bağlı Suşehri ilçe sınırları içerisinde bulunan ‘Asrı Mezarlığı’ zaman zaman arsa anlaşmazlıkları nedeniyle gündeme geliyordu. Özellikle mezarlığa giden yoldaki arsaların tapularının şahıslar üzerine olmasından dolayı otopark, yol iyileştirme vb. hizmetler noktasında aksamalar meydana geliyordu. Bu sorunun ortadan kalkması için arsa sahibi ailelerin varisleri masaya oturan Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, tapu sahibi Çiçek ailesinin yeni varisleri olan torunlar ile ikna yolu ile anlaşarak yol üzerindeki arsaların kamulaştırılması konusunda çözüme vardı.

Konu hakkında açıklama yapan hissedarlardan Hüseyin Çiçek, geçtiğimiz yıllarda aile büyüklerinin anlaşmazlıkları nedeniyle bu sorunun çözülemediğini, fakat torunlar olarak Belediye ile anlaşmaya vararak karşılık olarak bu sorunu haletliklerini ve bundan memnun olduklarını belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi