Araba kazası sonucu kazadan kurtulan şarkıcı, o anları anlattı

Araba kazası sonucu kazadan kurtulan şarkıcı, o anları anlattı
18:00 - Haziran 13 2020 Cumartesi

Kaza, geçen Perşembe günü saat 16.30 civarında Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı’nda meydana geldi.

S.Ü. 06 BFB 859 plaka otomobili, iddia edilen kırmızı ışığı ihlal ediyor. Bu sırada karşı taraftan gelen Umut K., 07 NOTE 79 plakalı hafif ticari aracı ve S.Ü. Arabasıyla direksiyon aniden sağa manevra yaptı ve araç kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç ilk önce kaldırımda yürüdü ve asıl adı Fatma Nur Keskin (41) olan şarkıcı Lara ve yeğeni Yiğit Hamit Atmaca çöktükten sonra restorana geldi ve durdu.

Kazanın etkisi ile restoranın pencereleri, masaları ve sandalyeleri kırılırken maddi hasar meydana geldi ve yerlilerin dikkatini çeken sağlık ekipleri şarkıcı Lara ve yeğenini Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitimine götürdü ve Araştırma Hastanesi. Burada tedavi edilen ve vücudunun çeşitli bölgelerinde çürükler ve sıyrıklar bulan şarkıcı Lara ve Yiğit Hamit Atmaca, 1 gün sonra evde tedaviye devam etmek için taburcu edildi.

“Arabanın altında mekanik bir usta gibi gördüm”

Kazadan kurtulan şarkıcı Lara Keskin bu anları şöyle anlatıyor:

“Rabbime çok şükür, yaşıyordum. Olay günü, yeğenim Hamit Atmaca’nın kafesine gittim. Annemdeki motosiklet kazalarından çok korktum. Dışarı çıkıp Yiğit’e gitmek istedim. 5 dakika sonra motosikletimi park ettim ve Yiğit ile yaya yolunda yürümeye gittim Yaya yolunda yürüdüğümüzde Yiğit’in Tanrı’yı bir araba olarak söylediğini duyduk. Araba beni çok kötü sürükledi ve çeşitli ezikler vardı Dedi ki, “Teyze geliyor, iyi olacaksın.” Sonra ambulansa konuldum. ”

“En kısa sürede konserlerimde buluşacağız”

Alanya halkına sonsuz teşekkürler verdiğini söyleyen Lara Keskin, “Kazadan sonra, güneşin gelmemesi için uyuduğum yere havlu koydular. Alanya halkına sonsuza dek teşekkür ettiğim kadar çok hassas insan vardı. Hastanedeki tüm sağlık personeline, sevdiklerime ve bir an için beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, bunu belirtmeden geçemem. Sevenlerime verdiğim bir söz var. Konser sözlerimi kesinlikle yerine getireceğim ve umarım önümüzdeki hafta iyileşeceğim. Sağlık çalışanları her gün gelir ve ağrı kesiciler verir. Konserlerimde en kısa zamanda buluşacağız, seni çok seviyorum. ”

Erdal Anak

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi