Apple Watch Dava ile Karşılaştı

Apple Watch Dava ile Karşılaştı
10:38 - Aralık 11 2021 Cumartesi

Apple Watch dava ile karşı karşıya kaldı. Yaşanan bu sürecin nasıl devam edeceği henüz bilinmiyor. Peki Apple’ın başına ne geldi?

Apple, günümüzün en popüler teknoloji firmalarından birisi olarak yer alıyor. Sunduğu ürünler ile birlikte popülerliğine popülerlik katan Apple, geçtiğimiz dönemde Apple Watch modelini duyurmuştu. Duyurduğu bu model ile birlikte pek çok müşterinin ilgisini çeken firma, yaptığı bu çalışma sonrasında yoğun bir ilgi ile karşılaşmıştı. Apple’ın üretmiş olduğu Apple Watch akıllı saati her ne kadar kaliteli bir model olsa da bazı kullanıcılar yaşadığı sorun sebebiyle firmayı suçlayabiliyor. Bu sorunlardan birisi sebebiyle Apple davalık oldu.

Apple Watch Dava ile Karşılaştı

Giyilebilir bir cihaz olan Apple Watch, geçtiğimiz haftalarda sunmuş olduğu yeniliklerle karşımıza çıkmıştı. Bir Apple Watch kullanıcısı, Apple Watch ile ilgili yaşadığı bir sağlık sorunu sebebiyle firmayı dava etti. Olaya göre annesi kullanıcıya Apple Watch akıllı saati hediye etti. Apple Watch saatini elde eden kullanıcı bu saati koluna taktı ve kullanmaya başladı. Bir süre sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayan kişi bir süre sonra golf arabasında ilerlerken o sırada akıllı saatin ekranı kırıldı.

Apple Watch Dava

Saati elini kestiğini fark etmeyen kullanıcı bu durumu anladığında hemen saati kolundan çıkardı ve ekranın parçasının damarına kadar girdiğini gördü. Yaşadığı bu durum sonrasında hemen ilk yardım alan kişi, bu olaydan sonra Apple’a başvurarak garantisi olan ürünü firmaya göndermeye çalıştı fakat firma ürünü kabul etmedi. Yaşanan olayı anlatan kullanıcı, bu sorunun bataryanın şişerek cihazın ekranını kırmasıyla oluştuğunu bildiriyor.

Apple Watch dava ile karşılaşsa da bu olayın farklı kullanıcılar tarafından yaşanıp yaşanmadığı da bilinmesi gereken bir durum olduğu için Apple Watch kullanıcısı kendisi gibi mağdur olan birkaç kişi daha bularak davanın daha da güçlenmesini sağladı. Yaşanan bu olay ile birlikte davanın sonucunun nasıl bir şekilde çıkacağı henüz bilinmiyor fakat bu duruma karşı kullanıcıların dikkatli olması gerektiği belirtiliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi