Apple Car Çıkış Tarihi Gecikebilir

Apple Car Çıkış Tarihi Gecikebilir
12:39 - Kasım 29 2021 Pazartesi

Apple Car çıkış tarihi ile birlikte karşımıza çıkıyor. Yapılan açıklamaya göre firmanın ürünü ne zaman tanıtacağı ve neden gecikeceği hakkında bilgi verildi.

Apple, günümüzün en popüler firmalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirmiş olduğu ürünler ile birlikte daha çok kullanıcıya ulaşmaya çalışan şirket, Apple Car ve Apple VR sızıntıları ile de sıkça gündeme geliyor. Ünlü bir analist, yaptığı açıklamada Apple Car ve Apple VR’nin çıkış tarihiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada Apple Car’ın çıkış tarihi oldukça dikkat çekiyor.

Apple Car Çıkış Tarihi Gecikme Yaşayabilir

Apple Car, pek çok kişinin merakla beklediği bir araç modeli olmakta. Apple, prototip sunmayı sevmediği için modelin geliştirme sürecini gizli gizli yapıyor ve tanıtım tarihine kadar net bir bilgi vermiyor. Buna rağmen pek çok kaynak sızıntılarla dolmuş durumda. Ünlü bir analist, yaptığı açıklamada Apple VR başlığının geliştirildiğini ve Apple Car’ın sızıntılarını önlemek için 2022 yılında bu başlığın duyurulacağını belirtiyor. Duyurulacak olan sanal gerçeklik gözlüğü ile birlikte kullanıcıları ne bekliyor henüz net olarak bilinmiyor.

Apple Car Çıkış Tarihi

Apple Car çıkış tarihi hakkında da bir açıklama yapan ünlü analist, Apple Car’ın çıkış tarihinin 2025 yılına kadar aksadığını belirtiyor. Ünlü isim, her ne kadar bu tarihte modelin tanıtılacağını söyleyip üretim bandına gireceğini açıklıyor olsa da bazı uzmanlar 2023 yılının sonuna kadar modelin tanıtılacağını düşünüyor. 2014 yılından beri Almanya’da başlayan süreç ile birlikte geliştirildiği düşünülen bu model hakkında elimizde net bilgiler bulunmuyor.

Apple Car ile ilgili net bilgiler yer almasa da bazı bilgiler açıklanıyor. Bunlardan birisi modelin elektrikli bir araç olacağı yönünde. Apple, karbon salınımını düşük tutmak için elektrikli araç üretimi yapıp bu alana yönelebilir. Bunun yanı sıra ortaya çıkan bir diğer bilgi firmanın daha iyi yakıt verimliliği için aracın enerji sistemine ağırlık vereceği. Buna ek olarak karşımıza çıkan bilgilerden birisi de modelin fütüristik, minimalist ve modern bir tasarım ile karşımıza çıkabilecek olması.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi