Antstream Paketi Ücretsiz Olarak Duyuruldu

Antstream Paketi Ücretsiz Olarak Duyuruldu
10:24 - Kasım 27 2021 Cumartesi

Antstream paketi ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Yeni sunulan paket ile birlikte kullanıcılar oyun içi hediyeye sahip olabilir.

Epic Games Store, günümüzün en büyük oyun mağazalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Sunmuş olduğu pek çok kampanya ile birlikte kendini geliştirmeye devam ediyor. Örneğin oyunculara zaman zaman 60 TL’lik indirim kuponu dağıtan firma, bu kupon kullanıldığı takdirde tekrardan kupon veriyor. Bunun yanı sıra her hafta bir veya birden fazla ücretsiz oyun dağıtılıyor. Şimdi firma bu sefer oyun değil fakat bir oyun paketini oyunculara dağıtmış durumda.

Antstream Paketi Ücretsiz Oldu

Antstream – Epic Welcome Pack kısa süreliğine bedava olarak karşımıza çıkıyor. 70’li yıllarda oyunlar genellikle tek renk olurken bunun yanı sıra oyunların çizgi ve noktalardan oluştuğu biliniyor. 80’li yıllarda daha renkli ve daha canlı grafikler ile karşımıza çıkan oyun dünyası, o dönemde kullanıcılara harika deneyimler sundu. 90’lı yıllarda artık 3 boyutlu ve daha gerçekçi oyunlar oyuncuları etkisi altına almaya başlamıştı. Günümüze kadar gelişen oyunlar arasında bazı kullanıcılar retro tarzda oyun grafiklerini tercih edebiliyor. Antstream oyunu bunu mümkün kılan bir platform.

Antstream Paketi Ücretsiz

Antstream paketi ücretsiz olarak yer alırken bunun ne olduğu merak ediliyor. Antstream, 1000’in üzerinde retro grafiklere sahip oyun sunan bir platform olarak karşımıza çıkmakta. Kullanıcılar bu platformda istediği oyunları oynayarak nostaljik bir deneyim elde edebiliyor. Oyunun en düşük sistem gereksinimleri için Windows 7 işletim sistemi, Intel Core i3 işlemci, 2 GB RAM, 180 MB depolama alanı ve DirectX 9.0c gerekiyor. Önerilen sistem gereksinimleri arasında Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i5 6600 veya AMD Ryzen 1600x işlemci ve 4 GB RAM yer alıyor.

Antstream – Epic Welcome Pack olarak sunulan bu paketin oyunculara ne vaat ettiği merak edilen bir durum olmakta. Bu paket ile birlikte kullanıcılar oyun içerisinde çeşitli amaçlar için kullanabileceği 1.090 Gems kazanıyor. Bu para ile birlikte oyuncular oyun oynarken, meydan okuma yaparken ve turnuvalara katılırken bu parayı kullanabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi