Antalya’da inanılmaz hırsızlık

Antalya’da inanılmaz hırsızlık
11:00 - Aralık 27 2020 Pazar

Akıl almaz hırsızlık Serik ilçesine bağlı Deniztepesi Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle halkı sabah yola çıktıklarında gördükleri manzara karşısında hayrete düştü. Mahallenin telefon direklerinin kesilip çalındığını ve kabloların yerinde olmadığını gören mahalle sakinleri derhal jandarmaya haber verdi.

Olay mahallini araştıran jandarma ekipleri hırsızları bulmak için çalışmalara başlarken, mahalle sakinleri olaya isyan etti. Deniztepesi Mahallesi’nde yaşayan Zekeriya Durmaz, “Geçerken telefon direğinin kesildiğini, çalındığını gördük. Neden ne amaçla yapıldığını anlamıyoruz. Sonuçta bu durumdan rahatsız oluyoruz. Böyle bir şey var. Devletimizin yapmış olduğu bir hizmet. Bu hizmeti israf etmenin ya da israf etmenin bir anlamı yok. Gerekli makamlardan yardım bekliyoruz ”dedi.

İlk bakışta çok şaşırdıklarını belirten Durmaz, “Kablolarıyla kesilip çalınan 6-7 direk var. Muhtemelen testere ile kestiler, ses çıkmasın. Çünkü hiçbir şey olmadı. Bir gün önce yolun önünden geçiyorduk. Bu yüzden ev telefonlarında kopukluk var. ” O konuştu.

Mehmet Demirci

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi