Anneler ve çocukları kıyasıya yarışacak

Anneler ve çocukları kıyasıya yarışacak
18:32 - Mart 29 2019 Cuma

Sivas Kongresinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Anneler Gününe özel olarak Sivas Valiliği tarafından“Annem ile Sahnedeyim” yarışması düzenlenecek.

Sivas Valiliği tarafından düzenlenen programa anneler ile çocuklarının aynı sahnede birlikte şarkı söyleyeceği “Annem ile Sahnedeyim” yarışmaya 8-12 yaş aralığındaki çocuklar ve onların anneleri başvurabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen anne ve çocuklar Sivas Valiliğinin web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından program başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilecek. Başvuruda bulunan anneler ve çocukları arasında, müzik eğitmenleri tarafından bir ön eleme yapılacak. Ön elemeyi geçip yarışmaya katılmaya hak kazanan aileler 5 Mayıs 2019 tarihinde sahneye çıkıp şarkılarını söyleyecekler. Jüri tarafından değerlendirilecek olan yarışmacılardan dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verilecek.

Yapılacak olan program hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, amaçlarının 100. yıl etkinliklerinde 7’den 70’e toplumun tüm bireylerine hitap edecek sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalar ortaya koymak olduğunu belirtti.