Sivaslı anne önce oğlunu, sonra kendini öldürdü!

Sivaslı anne önce oğlunu, sonra kendini öldürdü!
11:42 - Ocak 19 2020 Pazar

Tokat’ta yaşayan Tuğba Uzun isimli Sivaslı bir kadın cinnet getirince önce oğlunu, sonrasında ise kendini öldürerek herkesin kanını donduracak bir olaya imza attı.

Mustafa Uzun isimli vatandaş eşi Tuğba Uzun ve oğlu Kayra’ya ulaşamayınca tedirgin olarak eve geldi. Evin kapısının kilitli olduğunu görünce çilingir yardımıyla kapıyı açtıran Mustafa Uzun dehşet manzarayla karşılaştı. Eşi ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaşan Mustafa Uzun hayatının şokunu yaşadı. Kendisini arayarak evde temizlik yapacağını ve geç gelmesini istediği eşinin cinnet getirerek hem kendi, hem de oğlunun canına kıydığını gören talihsiz adam sinir krizleri geçirdi.

Alınan bilgilere göre Tuğba Uzun birkaç ay önce ana okulu öğretmeni olarak çalışıyordu. Psikolojik bunalımlar yaşayan ve kendi isteği ile idareci kadrosunda görev yapmaya başlayan Tuğba Uzun’un bir süredir psikolojisine destek olacak hap tedavisine başladığı aktarıldı. Tuğba Uzun ve oğlu Kayra’nın cenazelerinin Sivas’a götürülerek defin işlemlerinin yapılacağı belirtildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi