Anne ve oğul cinayetinde flaş detay

Anne ve oğul cinayetinde flaş detay
01:00 - Temmuz 19 2020 Pazar

İstanbul’da Kars’tan ev almak için oğlu Mert Karadağ ile birlikte Kars’a gelen Figan Karadağ’ın cesetleri, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın talimatlarıyla oluşturulan özel bir ekip tarafından bulundu. Kars-Erzurum’un kırsal yolundaki Cumhuriyet köyü yakınındaki bir su kuyusunda bulunan cesetler için olay yerine çok sayıda güvenlik gücü, sağlık ekibi ve itfaiye gönderilmiştir. Öte yandan Kars Valisi Türker Öksüz, bulunan cesetlerin anne Figan Karadağ ve oğlu Mert Karadağ’a ait olduğunu doğruladı.

“Bir av tüfeğiyle ateş ettikten sonra, onu kuyuya attılar”

Akrabaları Kars’a ev almak için gelen annesi Figan ve oğlu Mert Karadağ’dan haber alamadığında durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri tarafından başlatılan arama kurtarma çalışmalarının 8. gününde, annenin ve oğlunun cesedi Cumhuriyet köyü yakınlarındaki bir su kuyusunda bulundu. Cesetlerin ilk muayenesinde av tüfeği ile vuruldukları tespit edildi.

“Cinayetle ilgili 2 kişi gözaltında”

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü personeli tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda MS (29) ve AS (29) gözaltına alındı. İki tutuklu, ifadelerinde cesetlerin su kuyusunda olduğunu itiraf etti. Yapılan araştırmalar sonucunda Figan Karadağ ve Mert Karadağ’ın av tüfeği ile öldürüldüğü ve olayda kullanılan av tüfeğinin ele geçirildiği tespit edildi.

Annenin ve oğlunun cansız vücudu otopsi için Kars Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

ALAKALI HABERLER

İstanbul’dan Kars’a gelen kadın ve oğul cesedi bulundu

Işık Çapanoğlu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi