Anne eli … Yaralı anne kendi acısını unuttu ve çocuğunu teselli etti

Anne eli … Yaralı anne kendi acısını unuttu ve çocuğunu teselli etti
12:00 - Kasım 28 2020 Cumartesi

Kaza, İnegöl ilçesi Şehitler Kavşağı’nda meydana geldi. Bursa’dan İnegöl istikametine giden Mustafa A yönetimindeki 06 AT 3712 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve sağ şeritten sol şeride kaydığı iddia edildi. Bu arada sol şeritten Elçin D. yönetimindeki 16 AHU 066 plakalı araba çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan 16 AHU plakalı araç, orta rezervde kaldırıma çarptı, ardından takla atarak metrelerce sürüklendi ve sadece durdu.

Can pazarının yer aldığı kazada 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı. Her iki sürücü de kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza mahalline çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölgesel trafik ekipleri diğer kazaları önlemek için kaza yerinde önlem alarak trafiği durdurdu.

Yaralı Şamil M. (35) Metanet M. (34), Osman M. (5), Onur M. (11) ve Lamiya M. (10), sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa kaldırıldı. Bu sırada anne Metanet M. kendi acısını unutarak 5 yaşındaki çocuğu Osman M.’nin derdine düştü. Anne elini tutarak küçük çocuğunu teselli etmeye çalıştı. Yaralı 5’i İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonucu soruşturma devam ediyor.

Seyfettin Aras

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi