Ankaragücü 0-1 Beşiktaş Maç Özeti ve Golü İzle

Ankaragücü 0-1 Beşiktaş Maç Özeti ve Golü İzle
21:12 - Aralık 24 2020 Perşembe

YARIŞMANIN BÜYÜK ÖZETİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Maçtan dakikalar

6. dakikada orta sahada Ghezzal’ın yaptığı hatanın ardından topu çalan Emre Güral, keleye düzgün bir atış yaptı. Bu oyuncunun şutu sağ direğin altından auta çıktı.

10. dakikada Emre Güral’in derin pasında topla buluşan Lobjanidze, kaleci Ersin ile karşı karşıya geldi. Bu oyuncu kaleciyi çaldıktan sonra topa ulaşamadığı için top auta gitti.

18. dakikada Pinto ceza sahasında takım arkadaşı Emre Güral’a pas gönderdi. Bu pasta topuyla tanışan Emre Güral’ın şutu üstten hafif bir farkla auta gitti.

23. dakikada Mensah’ın başıyla ayağa kalkan Larin topu ağlara gönderdi ancak Halis Özkahya daha önce Larin’in Kitsiou’ya faul yaptığına karar verdi. Hedef doğrulanmadı.

35. dakikada Larin, Beşiktaş’ın yoğun pas trafiğinde ceza sahasına ortasını yaptı, ancak Ankaragücü hata yaparak korneri kornere gönderdi.

45 + 5. Kitsiou sağ kanattan ceza sahasına attığı dakikada kaleye şut çekti. Bu oyuncunun attığı şutta kaleci Ersin Destanoğlu topu oyun alanına çarptı.

Stadyum: Eryaman

Hakemler: Halis Özkahya, İsmail Şencan, Abdullah Bora Özkara, Emre Malok

MKE Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Sarlija, Atakan Çankaya, Pinto, Voca, Emre Güral (Şahverdi Çetin min. 40?), Lukasik, Endri Hammer, Lobjanidze, Borven

Rezervler: Korcan Çelikay, Erdi Dikmen, Merikani, Orkan Çınar, Diousse, Ender Aygören, Cebrail Karayel, Paintsil, Atila Turan

Koç: Mustafa Dalcı

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Silva, Vidaxx, Nsakala, Souza, Ghezzal, Hutchinson, Mensah, Larin, Aboubakar

Oyuncular: Emre Bilgin, Rubio, Mbida, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Dorukhan Toköz, Hüseyin Atakan Üner, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz

Koç: Sergen Yalçın

Mustafa Cenik – Cem Geçim – Yunus Emre Kartal

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi