Amazon Duyuru Yayınlayarak Güncellemeden Bahsetti

Amazon Duyuru Yayınlayarak Güncellemeden Bahsetti
11:26 - Kasım 30 2021 Salı

Amazon duyuru ile birlikte yeni güncellemelerden bahsetti. Bu güncellemeler özellikle firmaları mutlu etmiş gibi görünüyor.

Amazon, günümüzün en büyük alışveriş sitelerinden birisi olsa da aslına bakarsak bu firma yalnızca alışveriş hizmeti sunmuyor, aynı zamanda AWS yani Amazon Web Services hizmeti de veriyor. Bulut tabanlı teknolojilere ağırlık vererek firmaların ve bireysel kullanıcıların bu konuda destek almasını sağlayan Amazon, her yıl re:Invest isminde bir etkinlik düzenleyerek yeniliklerden söz ediyor. Las Vegas’ta gerçekleşen bu etkinlik geçen yıl 40’ın üzerinde yeniliğe ev sahipliği yapmıştı. Bu yıl 29 Kasım’da başlayan etkinlik 3 Aralık 2021 tarihine kadar sürecek.

Amazon Duyuru Yayınladı

Amazon, bu yıl başlamış olduğu yeni etkinlik ile beraber pek çok yeniliğe ağırlık veriyor. Bunlardan birisi RoboMaker olarak karşımıza çıkıyor. RoboMaker, firmaların robot otomasyonunu sağlaması için geliştirilen bir uygulama. Robotların yönetimini kolaylaştıran RoboMaker sayesinde kullanıcılar yapay zeka destekli robotlara sahip olabilir, bulut tabanlı simülasyon hizmetinden faydalanabiliyor. Bu yıl duyurulan yeni güncellemeye göre uygulama artık yeni bir özelliğe kavuştu. Halka açık hale gelen RoboMaker ile birlikte kullanıcılar robotların otomasyonuna destek olabiliyor ve bununla birlikte filoya yeni bir robot girdiğinde bu robotun kalibrasyonu ile uğraşmadan hızlı bir şekilde robotun işe başlamasını sağlayabiliyor.

Amazon Duyuru

Amazon duyuru ile birlikte CodeGuru hakkında da bazı bilgiler vermiş oldu. Kod yazan ve bu kodların bazılarını açık kaynak olarak paylaşan pek çok kişi bulunuyor. Açık kaynak kod paylaşmadan önce o kodu incelemek ve kodun içerisindeki şifre ve anahtar gibi bazı şeyleri kaldırmak gerekebiliyor. Bu gibi zahmetlerle uğraşmak yerine CodeGuru Amazon’un sunmuş olduğu etkili hizmetlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. CodeGuru, kod analizi yaparak kod ile ilgili bazı öneriler veren bir sistem. Bu sistem ile beraber kullanıcı kodu daha optimize bir hale getirebiliyor. Bu sisteme eklenen yeni güncelleme ile birlikte artık kod içerisinde kalan şifre ve anahtar gibi kodlar tarama sonrasında belirtiliyor ve kullanıcının önlem alması sağlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi