Amasya’da Bir Evlat, Annesinin Ayakkabılarını Yağmur Suyuyla Temizledi
Amasya’da Sevgi Dolu Bir Evlatlık Örneği
Amasya’nın Karasenir Mahallesi’nde yaşayan Kemal Teselek, annesi Halide Teselek ile birlikte babasının mezarını ziyaret ettikten sonra şehir merkezine döndü. Annenin maaşını almak üzere banka ziyareti esnasında, yağmurla çamurlanan lastik ayakkabılarını temizlemek için kaldırımda biriken yağmur suyunu kullandı. Bu anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Filozoflar Ne Der: ‘Cennet Annelerin Ayakları Altındadır’
Kemal Teselek, 30 yıllık bir otobüs şoförü ve iki üniversite mezunu çocuğun babası olarak, annesine olan sevgisini ve saygısını bu şekilde ifade etti. ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözüne vurgu yaparak, annesini çok sevdiğini ve onu her zaman onurlandırmak istediğini belirtti.
Annenin Gururu: ‘Oğlum Benim Her Şeyim’
Halide Teselek, oğlunun kendisi için yaptıklarından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti. 71 yaşındaki anne, oğlunun her zaman yanında olduğunu ve onu hiçbir zaman üzmediğini söyledi.
Mahalle Muhtarı da Takdir Etti
Dere Mahallesi Muhtarı Naci Çapkın, Kemal Teselek’in bu davranışını gördüğünde çok duygulandığını ve annesinin böyle değerli bir evlat yetiştirdiğini belirterek, herkese böyle evlatlar diliyor.
