Almanya Türkiye Maç Numarası Numarası? | Almanya Türkiye Maç İzle

Almanya Türkiye Maç Numarası Numarası? | Almanya Türkiye Maç İzle
22:00 - Ekim 7 2020 Çarşamba

ALMANYA 0-0 TÜRKİYE

1 ‘Maç başladı

Maçın 11’i:

Türkiye: Mert, Nazim, Mars, Carroll, Hasan Ali, tamam, Şairler, Efecan, Emre, Yusuf Anas

Almanya: Leno, Koch, Henrichs, Rüdiger, Schulz, Emre Can, Neuhaus, Waldschmidt, Draxler, Brandt, Havertz

Şenol Güneş: “Hedefimiz Dünya Kupası ve Avrupa’da başarılı olmak”

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Hedefimiz 2022 Dünya Kupası ve 2021 Avrupa Şampiyonası finallerinde başarılı olmak” dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya maçından önce yarın maçın oynanacağı Rhein Energie Stadyumu’nda milli futbolcu Kaan Ayhan ile video konferans gerçekleştirdi.

“Almanya ile ciddi bir hazırlık maçı oynayacağız”

Milli takımdaki oyuncuların performansının daha iyi olduğunu vurgulayan Güneş, “Hedefimiz 2022 Dünya Kupası ve 2021 Avrupa Şampiyonası finallerinde başarılı olmak. Bu arada Milletler Ligi’nden de avantaj elde etmek istedik. Dünya Kupası elemelerinin yollarından biri. “Rusya ve Sırbistan maçları öncesinde Almanya ile ciddi bir hazırlık maçı yapacağız. Yüksek profilli oyuncuları olan Almanya’ya karşı takımımızı test etme şansımız olacak. “Dedi.

“Almanya’dan etkilenen bir ülkeyiz”

Almanya’nın dünya futboluna önemli katkıları olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, “Biz de Almanya’dan etkilenen bir ülkeyiz. Kendi yeteneklerimizi kullanırken Almanya’nın birçok yerini disiplin ve organizasyon olarak aynı anda alabiliriz” dedi.

“Oyuncu ve antrenör üreten, ürettiği oyuncuyu dünya arenasında kullanabilen bir ülke olmak istiyoruz,”

Futbolda bir adım daha ileriye gideceklerini vurgulayan tecrübeli antrenör, “Yardımcı antrenörler daha sonra antrenör oldu. Bu bir okul gibi. Kendi ürünlerini pazarlıyor ve kullanıyorlar. Bu zamana kadar antrenörleri tamamen Alman. Kendi ülkelerini kendileri üretebilirler Tekrar hamle yapmalıyız Son Avrupa Şampiyonasına katıldık Beklentimiz Dünya Kupası’na katılmak, Oyuncu ve antrenör yetiştirebilen, rekabet edebilen bir ülke olmak istiyoruz. , ürettikleri oyuncuları dünya arenasında iyi kullanın, dış pazarlara gönderin. İnşallah yaparız ”dedi.

Ayhan: “Umarım Rusya ve Sırbistan maçlarına moral veririz”

Alman milli takımının kaliteli olduğuna değinen milli oyuncu Kaan Ayhan, takımda çok güzel bir atmosfer olduğunu söyledi. Ayhan, “Rusya ve Sırbistan maçlarına daha iyi bir performansla moral kazandıracağımızı umuyorum” dedi.

Sinan Karamurat

Heyecanın yaşanacağı oyunu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Türkiye Almanya maçını izledi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi