Alışveriş merkezinden 150 bin TL değerinde otomobil kazanmıştı

Alışveriş merkezinden 150 bin TL değerinde otomobil kazanmıştı
15:43 - Mart 6 2019 Çarşamba

Sivas’ta bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenmiş olduğu hediye kampanyasında 150 bin TL değerindeki otomobil, talihlisi üniversite öğrencisine teslim edildi. Lüks aracın teslim edildi öğrenci, araca yakıt almakta sıkıntı yaşayabileceğini belirtti.

Sivas’ta hizmet veren Primemall AVM’nin düzenlediği hediye çekilişine 165 bin müşterini başvuru yaptı. Hediye çekilişinde lüks bir otomobilin yanında 101 farklı hediye dağıtılmıştı. 165 bin müşteri arasından 150 bin TL değerindeki bu otomobili kazanan ise çekiliş sırasında orada olmayan 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi olmuştu. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Kerem Uludağ, üniversitesi kütüphanesinde ders çalışırken otomobili kazandığı haberini öğrendi. Tıp öğrencisi derslerinin yoğun olmasından dolayı aracı teslim alma konusunda süre istedi. Kerem Uludağ Sivas’a gelip otomobilini teslim aldı.

“Heyecandan ellerim titriyor”

Bu lüks otomobili kazandığı için çok mutlu olduğunu belirten Kerem Uludağ, heyecandan ellerinin titrediğini belirterek, “Arabayı kazandığımı duyduğumda çok şaşırdım, çok heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Sivas’a hemen gelemedim, sınavlarımın bitmesinin ardından gelebildim. Şu an ise arabamı gördüm, çok heyecanlıyım. Elim, ayağım titriyor. Arabam benim olacak, gezeceğim arabamla. Arabayı aldım ama öğrenciyim, tabi ki malumunuz yakıtlar pahalı. Yakıt sıkıntısı çekebileceğimi düşünüyorum. Yakıt konusunda bir çözüm bulmalıyım. Çünkü çok fazla arttı yakıt fiyatları. Ailem de destek olursa yakıt konusunda güzel olur. 200 liralık bir alışveriş yapmıştım ve 2 tane çekiliş hakkım vardı. Bu çekiliş biletim ile de 150 bin lira değerinde bir araba hediye ettiler. Çok mutluyum. Bu aracı 165 bin kişi arasında kazandım” dedi.

Primemall AVM’nin Genel Müdürü Ayşegül Kılıç ise, “Hediyemizin öğrenci arkadaşımıza çıkması bizleri de mutlu etti. Aracı kazandığı için aradığımızda kütüphanedeydi. Ben öğrenci olduğunu duyduğumda gözlerim doldu. Hayırlı olmasını diliyorum. Biz müşterilerimizin bizden beklentilerinin farkındayız. Sene içerisinde araç çekilişi kampanyamızı tekrarlayacağız. Şu anda kampanyalarımız yine devam ediyor” dedi.

Kerem Uludağ ailesiyle birlikte geldiği AVM’den kazandığı otomobili teslim alarak yeni aracı ile şehir turuna çıktı.