Ali Koç: “Türk spor medyasında hiçbir başkan bu kadar saldırıya uğramadı”;

Ali Koç: “Türk spor medyasında hiçbir başkan bu kadar saldırıya uğramadı”;
23:00 - Temmuz 1 2020 Çarşamba

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, HaberTürk’te açıklamalarda bulundu. “Futbolda başarısız olduğunda diğer başarılar göz ardı edilebilir,” dedi Başkan Koç, “Acıları ile acı ve başarı dolu 2 yıl doluydu. Bazı şeylerde başarılı olduk, bazı şeylerde başarısız olduk. Diğer başarılar Amiral gemimiz futbolda başarısız olduğunda göz ardı edilebilir.Kendimize çok cilalı bir yaklaşımımız yok.Ona baktığımızda, futbola gelmeden önce diğer dallara bakalım.Futbol dışında bir şey duymak istemeyen hayranlarımız var Son 2 yılda amatör dallarda nispeten iyi çalışmalar oldu. Kadın basketbol takımımız olağanüstü başarılı oldu, tüm kupaları aldı. “Açıklamasında bulundu.

“Süper Lig’de sezon bittiğinde yeni öğretmeni duyuracağız”

Ligin sonunda yeni antrenörü ilan edeceklerini belirten Koç, “Futbolda kayıtlı olana kadar değil. Bir koç aramaksızın 102 gün geçirmişiz gibi eleştiriliyoruz. Her şeyle eleştiriliyoruz. Belki de Türk spor medyasında hiçbir cumhurbaşkanına çok fazla saldırı yapılmadı. 8 yeni antrenörün bir hafta içinde getirilmesini sağlayacağını söylediniz, Türkiye’yi biliyorsunuz. Bir yıl önce iki tür öğretmen var, hikayenizi satın alın, deneyimli, olgun ya da genç bir öğretmen, dinamik, başarı isteyen, başarıya aç, kariyer Fenerbahçe’yi kariyer fırsatı olarak görecek, buradaki başarısıyla başka yerleri de hedefleyecek, bir öğretmene odaklandık, kabul ettik. yeni öğretmen sezon bittiğinde Emre Belözoğlu’nun karar verilen öğretmen hakkında bir fikri var. ”

“Hakem atamalarında çok sıkıntı yaşadık”

Ali Koç sözlerine şöyle devam etti:

“İlk sezonda ne olursa olsun geldi. Birçok hata yaptık, hedeflerimizden uzak durduk. İkinci sezona iyi başladık, iyi planladık. Başakşehir maçını geçtikten sonra bahis şirketlerinin favorisiydik. Bundan sonra 7 haftada yarış dışında kaldık, bunun nedenleri var, bizden nedenler var, geçmişten nedenler var, bizden hatalarımız; işler kötüye gittiğinde iyi idare edemedik. hakem hataları ve hakem atamaları nedeniyle çok ciddiydi. Harcama sınırından çok acı çektik, aktarımımız engellendi. ”

“Istakoz bile 5 yılda büyüyor”

Altyapı planları hakkında konuşan Başkan Koç, “Altyapıdaki sportif sorunlara paralel olarak istediğimizi yapamadık. Bugün altyapımızda meyve üretmeye başladık. 5 yıl içinde bile bir ıstakoz büyüyor. Bir Ekibimiz tesisleri ve altyapı tesisleri tamamen ayrı, bağlantı kopukluğu var Merih Nasıl kaçırıldık? Belki bu yüzden belki de gerekli izinleri alırsak Fenerbahçe, A Takımı ile altyapı tesislerinin aynı alanda olduğu yerdir. A takımı antrenmanı bittikten sonra futbol takımı koçu takip edecek. “Girecek bir projemiz var. Bu projeyi destekleyecek iş adamları da var. Bence kaynakları bulabiliriz. ”

“Şampiyonluğa hiç söz vermedim”

Şampiyonaya söz vermediğini belirten Cumhurbaşkanı Koç, “Evet, hedeflere ulaşmadı. Eğer o güne dönersek, aynı kriterleri tekrar arıyoruz. Belki şimdi bakarsak, en çok Cocu gelecekte harika bir öğretmen olacak, birçok oyuncu getirdik, büyük bir ses çıkardık ama onlar da yapmadı. Diğer ülkelere gittiklerinde çok iyi performans gösterdiler, şampiyonluğa hiç söz vermedim. bir dönüşüm projesidir. Her türlü dönüşümün sisli dönemleri vardır. Bu dönemlerden geçiyoruz. ”

“4 Haziran sabahı dönersem, bir sonraki seçime giderdim”

Aynı anda birçok değişiklik yaptıklarını vurgulayan Ali Koç, “4 Haziran sabahına tekrar dönersem, bir sonraki seçime giderdim. Bazen kazandığınızda kaybedersiniz, bazen kaybettiğinizde kazanırsınız. gerçekler üstümüzde kaldı, gerçeklerin ortaya çıkmasını bekledim, Fenerbahçe değerleri yüzünden ne üstlendiğimizi tam olarak açıklamıyorduk, bugünkü kadar rahat olamazlardı. Bir daha ne yapmam gerekirdi? Başkan, teknik direktör, spor direktörü değişti. Aynı zamanda birçok değişiklik yaptık. “Aciliyetini daha fazla gündeme aldım. Ne yapacağınızı söylerseniz, yine spor direktörü olurum. Federasyonla temas etmemeyi umursuyorum. Her zamanki gibi. Federasyonda lobi veya ağırlık olmamalıdır. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi