Aleyna’nın katilinin İranlı bir eski kız arkadaşı olduğu ortaya çıktı

Aleyna’nın katilinin İranlı bir eski kız arkadaşı olduğu ortaya çıktı
15:00 - Ocak 10 2021 Pazar

Pamukkale’nin Yunusemre İlçesi’nde bir apartman dairesinde tek başına yaşayan Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencisi Aleyna Yurtkölesi (22), kapıyı kırarak içeri giren yakınları tarafından yatağında ölü bulundu.

Aleyna’nın şüpheli ölümünü araştıran polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını titizlikle inceleyerek binaya giren ve çıkan son kişileri belirledi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, cinayet zanlısı İranlı Şayan K.’nın (25) yaşadığı adrese yaptığı operasyonla boynunda dövme ile tespit edildi. Şayan K.’nın polise verdiği ifadede, daha önce Aleyna Yurtkölesi’ne aşık olduğunu, evine barışmak için gittiğini ve tartışmada boğazını sıkarak onu öldürdüğünü belirttiği öğrenildi.

Emniyetteki operasyonun ardından adliyeye sevk edilen Şayan K.’nın kar maskesi ve kukuletası ile yüzünü gizleyerek odaya girdiği ve genç kızı eldivenle elleriyle boğduğu belirlendi.

Öte yandan Yurtkölesi’nin cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak Manisa’da toprağa verildi.

Eren Elyesa Polat – Fadil Pişkin

ALAKALI HABERLER

Üniversite öğrencisi Aleyna boğulma sonucu öldürüldü

ALAKALI HABERLER

Genç Aleyna yatağında ölü bulundu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi