Sivas’taki bu işletme soğuklara aldırış etmiyor

Sivas’taki bu işletme soğuklara aldırış etmiyor
13:09 - Şubat 15 2020 Cumartesi

Hava sıcaklığının zaman zaman sıfırın altında 20 derecelerin de altına indiri Sivas’ta bir işletmenin bu duruma getirdiği çözüm herkesi hayran bıraktı.

Her yerin beyaza büründüğü bir ortamda müşterilerine sıcacık bir ortam sunabilmek için harekete geçen Yunus Yıldız isimli işletmeci, cam fanuslardan oluşturduğu bölmelerde müşterilerini ağırlıyor. Oturdukları yerden sıcacık ikramların tadını çıkaran müşteriler, hemen diplerindeki karla içiçe bu sıcaklığı yaşamanın keyfini sürüyor.

İşletme sahibi Yunus Yıldız yaptığı açıklamada işletmeye kazandırdığı cam fanusların sadece soğuk havalarda değil, sıcak havalarda da aktif bir şekilde hizmet vereceğini söyledi. Sivaslı vatandaşların yaz aylarında dahi akşamları soğuk hava sebebiyle dışarı çıkmak istemediğini ifade eden Yıldız, bu çözüm ile birlikte müşterilerin keyifli bir ortamda vakit geçirmelerini amaçladığını söyledi.

İşletmeden faydalanan Mehmet Büyüdü isimli bir vatandaş ise bu tür bir fanus uygulamasını ilk defa Sivas’ta gördüğünü ve çok memnun kaldığını ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi