Alanya’daki Otel İnşaatında Korkutan Yangın

Alanya’daki Otel İnşaatında Korkutan Yangın
19:45 - Ocak 27 2025 Pazartesi

Alanya ilçesi Cikcilli Mahallesi’nde bulunan ve henüz tamamlanmamış 12 katlı otel inşaatında yangın meydana geldi. Yangın, saat 16.30 sıralarında başladı ve bölgeye Alanya, Manavgat ve Gazipaşa itfaiye ekipleri hızla yönlendirildi.

Yangınla ilgili bilgi veren Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, yangının başlama anından itibaren ekiplerin hızla müdahalede bulunduğunu belirtti. Başlangıçta inşaatta bulunan 4 işçinin tümünün güvende olduğu, üç işçinin ise yoğun duman nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bilgisini paylaştı. Ürkmezer, yangının B Blok’tan C Bloğa sıçradığını, ancak itfaiye ekiplerinin etkin müdahalesiyle alevlerin kontrol altına alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Bir görgü tanığı ise, yangının inşaatın alt katlarından başladığını ve işçilerin zor anlar yaşadığını aktardı. Yangın anına ait dron kamerasından elde edilen görüntülerde, bina alevler içindeyken, itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği anlar dikkat çekiyor.

Recep Karcı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi