Aksaray’da Trafikte Tehlikeli Sürüş ve Gazeteciye Tehdit

Aksaray’da gece yarısı trafikte zikzak çizerek diğer sürücüler için tehlike oluşturan bir araç, polis ekiplerince durduruldu. Taşpazar Mahallesi’nde yaşanan olayda, 34 ELS 189 plakalı otomobilin sürücüsü R.T.Ç., polislerin müdahalesini ‘anlamsız’ olarak nitelendirdi ve çukurlardan kaçmak zorunda kaldığını ifade etti.
Aracının değerli olduğunu vurgulayan sürücü, “Ehliyetim var, alkol almamışım, neden durduruldum? Çukurlardan kaçıyorum, arabam zarar görmesin diye. Bu durum mantıklı değil,” diyerek tepkisini gösterdi.
İşler daha da gerildiğinde, olayı kaydeden bir gazeteciye yönelik tehditlerde bulundu. Gazeteciye “Simanı çektim, seni tanıyorum, kaburgasız,” diyerek tehditler savurdu. Ardından, gazetecinin karşısına geçerek poz verdi ve “İyi çıkıyor muyum? Saygısızlık yapıyorsunuz, işinize bakın, bizi reklam etmeyin,” diye konuştu.
Olay sonrasında sürücüye araç kullanma kurallarına uymamaktan dolayı yaklaşık 4 bin 153 lira ceza kesildi. Sürücü, ceza makbuzlarını imzalayarak yoluna devam etti.