Aksam.com.tr Hakkında Detaylı Bilgi

Aksam.com.tr Hakkında Detaylı Bilgi
22:51 - Eylül 5 2020 Cumartesi

Aksam.com.tr Türkiye’nin çok fazla ziyaretçiye ulaşan haber sitelerinden yalnızca bir tanesidir. Aksam.com.tr haber sitesi gün boyunca binlerce kullanıcının ziyaret etmesi ve haberleri okuması sebebiyle pek çok reklamı da bünyesinde barındırmaktadır. Aksam.com.tr haber sitesinin içerisinde kişiler pek çok konuya ait haberi site içerisinde bulabilmektedir. Ayrıca bunların yanı sıra haber sitesinin içerisinde bulunan haberlerin neredeyse hepsi günlük olarak değişiklik göstermektedir ve site tarafından yenilenmektedir. Aksam.com.tr haber sitesinin genel yayın yönetmeni Mustafa KARTOĞLU’dur. Yayın koordinatörü ise Aydın TÜRKMEN’dir. Aksam.com.tr haber sitesinin sahibi ise T Medya Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’dir. Haber sitesinin 6 farklı noktada ofisi yer almaktadır. Her biri de Aksam.com.tr haberleri için çalışmaktadır ve haber konularına ait bilgiler toplanmaktadır.

 

Aksam.com.tr İletişim Bilgileri Nelerdir?

Aksam.com.tr haber sitesinin iletişim bilgileri şehirlere göre değişiklik göstermektedir. Haber sitesinin 6 farklı şehirdeki ofislerinin tümünün iletişim bilgileri farklıdır. Aksa.com.tr haber sitesinin ofislerine ait telefon numaraları şu şekilde listelenebilir:

 

  • İstanbul Telefon Numarası: (0216) 585 90 00,
  • Ankara Telefon Numarası: (0312) 328 85 00,
  • İzmir Telefon Numarası: (0232) 497 15 00,
  • Adana Telefon Numarası: (0322) 346 30 93,
  • Trabzon Telefon Numarası: (0462) 711 16 05,
  • Antalya Telefon Numarası: (0242) 340 15 15.

 

Tüm bu telefon numaralarının yanı sıra Aksam.com.tr haber sitesinin WhatsApp haber iletme hattı da bulunmaktadır. Bu telefon numarası 0530 708 54 54’dür ve kişiler buldukları haberleri bu numarayı kullanarak haber sitesine iletebilmektedir. Bunun yanı sıra BiP uygulamasını kullanarak haber iletmek isteyen kişiler ise yine aynı numarayı kullanarak yayınlanmasını istedikleri haberleri siteye sunabilmektedir.

 

Aksam.com.tr Sitesinde Hangi Konular İşlenmektedir?

 Aksam.com.tr haber sitesi içerisinde pek çok farklı konu ele alınmaktadır. Haber sitesi olarak herkesin kendine göre bir şeyler bulabilmesi ve ilgisini çekebilmesi önemlidir. Bu sebeple kişilerin tümüne yönelik haberler üretmek ve bunları okuyucuya sunmak önemli bir detaydır. Aksam.com.tr haber sitesinin okuyuculara sunduğu birbirinden farklı konuların başında gündemdeki haberler gelmektedir. Bunun dışında site içerisinde dünya çapında haberler, son dakika haberleri, spor haberleri, magazin haberleri, siyaset haberleri, ekonomi haberleri, yaşam haberleri, kültür sanat haberleri, eğitim haberleri, televizyon haberleri, tarih haberleri, güncel haberler, sağlık haberleri, moda haberleri ve daha pek çok konuda haber yer almaktadır. Ayrıca bu haberlere her gün daha fazlası site yöneticileri tarafından eklenmektedir. Haber sitelerinde yer alan haberler güncelliğini kaybetmemiş ve hala değerli olması gerekmektedir. Bu sebeple de sitede yer alan haberler güncellenir ya da yenisi eklenir.

 

Aksam.com.tr Haber Sitesine Reklam Nasıl Verilir?

Aksam.com.tr haber sitesine reklam vermek isteyen kişilerin iletişim numaralarından bir tanesini kullanarak haber sitesine ulaşması gerekmektedir. Reklam fiyatları reklamların akıştaki yerine ve büyüklüğüne göre belirlenmektedir ve bu neden ile fiyatlar değişiklik göstermektedir. Kişiler kendilerine en doğru reklam fiyatlarının ulaştırılabilmesi için haber sitesinin iletişim numaralarını kullanabilmektedir. Bu numaraların yanında kişilerin kullanması gereken iletişim yolları da telefon üzerinden temin edilebilmektedir.

 

Aksam.com.tr Gündem

Aksam.com.tr gündem haberler ülkede ve dünyada anlık yaşanan haberlerin okuyucuya sunulmasıdır. Diğer birçok haber sitesinde olduğu gibi gündemde yer alan haberler okuyucuların karşısına en hızlı biçimde sunulmaya çalışılmaktadır. Fakat bunun yanı sıra haberlerin hızlı ulaşımı dışında tarafsız ve tamamen yansız sunulması da büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle haber siteleri okuyucuların rahatsız olmaması adına yaptıkları tüm haberleri tarafsız bir biçimde sunmaktadır. Aksam.com.tr haber sitesi içerisinde yer alan gündem haberler her gün değiştirilerek kişilerin karşısına çıkarılmaktadır. Gündem adı altında yer alan haberlerin tümü en güncel biçimde yayınlanmalıdır. Böylelikle okuyucu tüm gündem haberlerine güvenle ulaşabilecektir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi