Akın etmeye devam ediyorlar! Adım atacak yer yok

Akın etmeye devam ediyorlar! Adım atacak yer yok
13:00 - Ekim 20 2020 Salı

Edirne’nin en işlek caddelerinden biri olan Saraçlar Caddesi, corona virüs salgınından önceki günlere benzemiyordu. Çok sayıda Bulgar vatandaşı alışveriş yapmak için Edirne’ye akın etti, öğrenciler okuldan sonra çarşı merkezini dolaştı, Edirneliler alışveriş yapmak için Saraçlar Caddesi’ne gelerek sokağın taşmasına neden oldu.

Polis ekipleri tek tek uyardı

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, corona virüs önlemleri kapsamında vatandaşları sık sık uyardı. Maske takması gerekmeyen Bulgaristan’dan alışveriş yapmak için Edirne’ye gelen birçok Bulgar vatandaşının maske kuralına uymadığı görüldü. Uyarılara rağmen maske takmayanlar polis ekipleri tarafından ihbar edildi. Ekipler sadece sokaktaki vatandaşları değil işyerlerini de uyardı. İşyerinde kalabalık olan vatandaşlar sosyal mesafe kuralına göre çıkarıldı.

Gıda incelemeleri de yapıldı

Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, corona virüs önlemleri çerçevesinde şehirdeki fırın, restoran ve kafeterya gibi gıda işletmelerinde denetimler gerçekleştirdi. Denetimler sırasında operatörler ve çalışanlar corona virüs salgınına karşı uyarıldı.

Şehir merkezinde incelemeler yoğun bir şekilde devam ediyor.

Şener Urfa

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi