Akaryakıt İstasyonunda Şiddetli Tartışma: Bir Yumrukla Beyin Kanaması

Akaryakıt İstasyonunda Şiddetli Tartışma: Bir Yumrukla Beyin Kanaması
11:10 - Eylül 13 2025 Cumartesi

Adana’nın Yüreğir ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, 24 yaşındaki Umut Ayyıldız isimli genç, Serdar D. ve Enes G. ile henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tartıştı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Serdar D., Ayyıldız’ın başına sert bir yumruk attı. Aldığı darbe sonucu Ayyıldız yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden motosikletle hızla uzaklaştı.

Olay, istasyon görevlisinin şaşkın bakışları arasında gerçekleşti ve güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli, Ayyıldız’ın beyin kanaması geçirdiğini belirledi ve derhal hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaçan şüphelileri kısa süre içinde Sarıçam Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. İfadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilen Serdar D. ve Enes G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayyıldız’ın hastanede yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi