Akaryakıt İstasyonlarında Zam Bekleyişi: Sıra Oluştu

Akaryakıt İstasyonlarında Zam Bekleyişi: Sıra Oluştu
21:47 - Kasım 24 2021 Çarşamba

Türkiye genelinde gece saatlerinden itibaren uygulanacak akaryakıt zamları öncesinde sürücüler akaryakıt istasyonlarına akın etti. 1 liranın üzerinde zamlanacak olan benzin, 65 kuruş zamlanacak olan otogaz ve 1.05 lira zamlanacak dizel nedeniyle sürücüler son saatlerde istasyonlardan ‘uygun fiyata’ yakıt almak için uzun saatler sıra beklemeyi göze aldı.

Sivas’ın birçok ilçesinde akaryakıt istasyonlarında geçtiğimiz güne göre uzun sıralar oluştuğu görülürken, sosyal medyada Türkiye’nin dört bir yanından akaryakıt sıralarını gösteren videolar ve fotoğraflar paylaşıldı. Bazı sürücüler acil ihtiyaç nedeniyle yakıt almak zorunda olduklarını belirtirken, sıra beklemeyi tercih etmeyen sürücüler ise yakıtlarını yarın alacaklarını belirtti.

Gece saatlerinden itibaren azalması beklenen akaryakıt kuyruğunun Sivas’ta bazı sürücüleri zor durumda bıraktığı iddia edilirken, bazı sürücüler ise farklı istasyonların daha az yoğun olduğunu belirtti. Türkiye genelinde bazı akaryakıt istasyonlarının hizmet vermeyi durdurduğu iddia edilirken, bazı istasyonlarda ise yakıt kalmaması ve artan talep nedeniyle satışa geçici süreliğine ara verildiği iddia edildi. Sivas’ta bulunan akaryakıt istasyonlarındaki kalabalığın diğer çok sayıda büyükşehire göre daha az olduğu gözlemlendi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi