AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten önemli açıklamalar!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten önemli açıklamalar!
19:12 - Ekim 27 2020 Salı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamalarından satırbaşları:

“Birisi gidip Diyarbakırlı anneleri görmezden gelip ‘Kürt sorunundan bahsediyorum’, ‘Kürt çocuklarının sorunlarından bahsediyorum’, ‘bu yasaklara karşıyım’, ‘Bu şekilde demokrasi için savaşıyorum ‘, Diyarbakır annelerin mücadelesini destekleyen bir tavır almıyorsa, ikiyüzlü bir adrese otomatik olarak kendisini postaladığını bilelim. “

“Ermenistan ateşkesi ihlal ederek sivilleri vuruyor. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye Azerbaycan’a desteğini sonuna kadar sürdürecek. Azerbaycan meselesi vatan savunması, saldırganlık Ermenistan’da yaptığı şey”

“Türkiye hukuktaki hukuki dayanağını savunmaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti bir müzakere devletidir. Ana prensibimiz olan ‘yurtta barış dünyada barış’ prensibimizdir. Ancak münazın hiçbir şey yapmasına müsaade edilmeyecektir. Yunanistan’da şımarık parti.

Sahadaki mevcut durumu yaratmaya çalışıyorsanız, müzakereleri Türkiye’nin istikrarından yararlanmanın bir yolu olarak kullanmak çok önemlidir. Türkiye’den Yunanistan ise müzakerelerden bu yana tavrını değiştirdi. Yunanistan, Girit adasının güneyinde bazı çalışmalar yapacağını söyleyerek Libya’nın haklarını ihlal etmeye çalışıyor. Yunanistan bunu alışkanlık haline getirdi

Geçtiğimiz dönemlerde duyduğumuz KKTC Cumhurbaşkanlığı, Kıbrıs davasının Kıbrıslı Türklere zarar veren siyasi mesaj dönemine kapatıldı. “

Türkiye’nin dört bir yanındaki tehditlerden kaynaklanan hava savunma ihtiyaçları açık bir ihtiyaçtır. Türkiye’ye S400 tedarik etme seçeneği olarak değil, bir güvenlik gereği olarak karşımıza çıktı. Bir ekip, Türkiye’nin NATO üyeliğini sorgulayan aşırı üsslup sahiplerinden ayrılır. Türkiye bir NATO üyesidir, tartışılmaz. Türkiye S400’ün güvenlik kullanımı için bir zorunlulukkunun NATO’nun kontrol sistemine entegre edilmesi gerekiyor. Bu, Türkiye’nin NATO üyeliğiyle çelişen bir durum değil.

MAKRON’A SERT YANIT!

Libya’da uygulanan politika çöktü Türkiye’ye saldırdı. Dinleri kendi zihnine göre biçimlendirmek istiyor.

Macron’un sözleri, IŞİD gibi örgütlere ideolojik cephane ve lojistik sağlıyor. Yaptığı şey, Fransız toplumunun huzurunu da bozacak bir şey.

Avrupa’da Müslümanları taciz etmek sadece oradaki ırkçılara fayda sağlayacak ve ırkçıları memnun edecektir. Avrupalı Müslümanlar, Avrupa demokratik toplumlarının ayrılmaz bir parçasıdır. İslam’ı terörizmle yan yana kullanan bir metni Bakanlar Kurulu’ndan hukuk adı altında geçireceğini söylemek büyük bir öngörüdür. Macron’un sözleri, IŞİD gibi örgütlere ideolojik cephane ve lojistik sağlıyor. Yaptığı şey, Fransız toplumunun huzurunu da bozacak bir şey.

Fransa’da öğretmenin öldürülmesinden pişman olduğumuzu ve kınadığımızı açıkça belirtiyor. Ancak Macron’un bu karakterleri binalara yansıtması binlerce Müslümanı yaralayan bir olaydır, asla kabul edilemez. Macron’un tutumu, Avrupa’da suçların nasıl yapıldığının bir göstergesidir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi