AK Parti Başbuğ, Ataklı ve Sağlar’a suç duyurusunda bulunacak

AK Parti Başbuğ, Ataklı ve Sağlar’a suç duyurusunda bulunacak
13:00 - Ocak 6 2021 Çarşamba

AK Parti, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP’li Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Eski CHP Milletvekili Fikri Sağlar, “Başörtülü hâkime gittiğimde adaleti savunacağından şüphelerim var. Bazıları militanca ve ideolojik olarak takılıyor, savaşılmalı ”sözleriyle başlayan gazeteci Can Ataklı,“ Tayyip Erdoğan seçime gidecek mi? Bana hayır. Tayyip Erdoğan’ın artık bu ülkeden seçilmesi bana pek olası görünmüyor. Darbe görme ihtimali en düşük olanlardan biriyim. Günümüz şartlarında grev yapma yeteneği yoktur. Teknik olarak grev yapmak çok zor. Tayyip Erdoğan’ın gitmesi için büyük bir doğal afet, deprem, başka bir doğal afet, çok can kaybına neden olacak bir sel felaketi gibi büyük bir halk öfkesinin ortaya çıkması. ”Menderes, Eskişehir’de 25 Mayıs 1960’ta erken seçim tarihini açıklasaydı, 27 Mayıs askeri darbe muhtemelen engellenirdi. Sözlerinin ardından AK Parti il ve ilçe teşkilatları harekete geçti.

AK Parti il ve ilçe teşkilatları bugün eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP’li Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında suç duyurusunda bulunacak.

İlker Turak

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi