Aile felaketi: 1 ev 4 tabut bir acı

Aile felaketi: 1 ev 4 tabut bir acı
16:00 - Haziran 12 2020 Cuma

Elde edilen bilgilere göre, olay Çivril ilçesi Gürpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, geçtiğimiz aylarda inşaatta çalıştığı Fransa’nın sağlık sorunları nedeniyle memleketine dönen Ahmet Çakar (37), geçen ay fıtık ameliyatı geçirdi. Ameliyattan sonra yaklaşık 1,5 aydır evde dinlenen Çakar’ın depresyona girdiği ve çalışamaması nedeniyle psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı ileri sürüldü. Bu nedenle bir süredir aile üyeleriyle sorun yaşayan Çakar, sabah karısını tartıştı. Sonra deliliği getiren Çakar, 31 yaşındaki karısı Özlem Çakar’ı tüfeğiyle evde, 5 yaşındaki Naki ve 9 yaşındaki Emir’i vurdu. Çakar’dan sonra aynı tüfekle başını vurarak intihar etti.

Cesetler yere serilmiş yataklarda bulundu

Silah seslerini duyan sakinler durumu jandarmaya bildirdi ve yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye birçok jandarma ve sağlık ekibi gönderildi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri korkunç manzarayla karşı karşıyayken, yerdeki yataklarda annelerin ve çocukların cansız bedenleri bulundu.

Ahmet Çakar’ın cesedi evin girişindeki salonda bulundu.

Daha sonra jandarma ekipleri, evin bulunduğu caddede güvenlik şeridini çekerek giriş ve çıkışları kapatarak soruşturmaya başladı.

Aile üyeleri sinir krizi geçirdi

Evde yapılan muayene sırasında ailenin akrabalarının krizleri vardı. Aile üyeleri evin etrafında toplandı ve feryatla ağıt yaktı, neredeyse sakinleşti.

Muayenelerden sonra aile üyelerinin cansız bedenleri otopsi için 4 farklı tabutun içine yerleştirilmiş ve Çivril Devlet Hastanesi morguna götürülmüştür.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Fadıl Pişkin – Bülent Çakır

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi