Ahlat’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli

Ahlat’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli
19:00 - Ağustos 25 2020 Salı

Uçakla Muş Sultan Alparslan Havalimanı’na gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Bitlis’in Ahlat ilçesine gitti. Öncelikle Erdoğan eşi Emine Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sağlık Bakanı ile Ahlat’taydı. Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet. Ahlat Gençlik Kampı’nı Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nuri Ersoy dualarla açtı.

Erdoğan gençlik kampını ziyaret ettikten sonra otobüsle Selçuklu Meydanı Mezarlığı’na gitti. Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret eden ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dua eden Erdoğan, burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Erdoğan, mezarlığı ziyaretinin ardından çevresiyle birlikte Çarho mevkiindeki “1071 Sultan Alpaslan Ahlat Otağı” na giderek etkinlik alanını ziyaret etti. Kendisini burada karşılayan jandarma mehteran ekibi ve misafirleri karşılayan Erdoğan, daha sonra büyük han çadırına gitti. Çadırda düzenlenen yemek ve müzik ziyafetinin ardından Erdoğan ve beraberindekiler etkinlik alanını gezdi.

Vahit Olcay – Özkan Olcay – Mehmet Salih Akkuş – Yılmaz Sönmez

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi