Sivaslı talihsiz kadın yaşadığı ağrıya çözüm bekliyor

Sivaslı talihsiz kadın yaşadığı ağrıya çözüm bekliyor
14:38 - Ağustos 27 2020 Perşembe

Sivas’ta yaşayan bir kadın yanlış tanı sebebiyle sağlam dişini kaybetti ve sonrasında kullandığı ilacın yasaklanması sebebiyle çok şiddetli ağrılar çekmeye başladı.

70 yaşındaki Ayşe Köse isimli talihsiz kadın bundan 4 yıl önce yüzünü yıkarken başına giren ağrı sebebiyle doktora başvurdu. Dişten dolayı ağrı yaşadığı düşünülen kadının sağlam dişi çekilmesine rağmen ağrının hala devam etmesi üzerine yeniden inceleme yapılmasının ardından kadına “Trigeminal Nevralji” tanısı konuldu. Çok nadir görülen bu hastalığı ağrı kesici ilaç ile dizginleyen Ayşe Köse, bu ilacın uyuşturucu ilaçlar sınıfına alınarak yasaklanması sonrasında ağrıları ile adeta baş başa kaldı.

Ağrılarının bir türlü geçmediğini söyleyen talihsiz kadın 3 sene boyunca bu ilacı kullanarak ağrısını dizginlediğini, fakat son 1 yıldır ilacın yasaklanmasından ötürü büyük acılar çektiğini söyledi. Daha önce kullandığı ilacın 2-3 gün ağrısını giderdiğini söyleyen Ayşe Köse, şu anda kullandığı ilaçların fayda etmediğini söyleyerek yetkililerden yardım istedi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi