Adana’da kadın cinayeti

Adana’da kadın cinayeti
13:00 - Ekim 4 2020 Pazar

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi 84119 Sokak’ta bir apartmanın 2. katında meydana geldi. İddiaya göre Hülya Güllüce (39), şiddete maruz kaldığı ve geçinemediği eşi Abdullah K.’dan (60) ayrıldı. Ancak daha sonra çift birlikte yaşamaya başladı.

Bugün sabah saatlerinde çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından silah sesleri duyuldu. Hülya Güllüce, Hülya Güllüce’nin telefonuna “Günaydın aşkım” diyerek kocasını alnına ve vücudunun iki parçasına vurarak öldüren kocanın cinayeti işlediğini açıklamaması ve yazması için mesaj attı Kadının telefonunda “günaydın aşkım”. Şüpheli daha sonra evden ayrıldı. Diğer odadan kalkıp salona gelen 13 yaşındaki kızları SNK, annesini kanlar içinde gördü. Kız polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, kısa sürede kaçan zanlıyı yakaladı. Şüpheli polise getirilerek sorguya çekilirken, kadının cenazesi adli tıp kurumu morguna götürüldü.

Bu arada Adana’da 3, Mersin ve Hatay’da 1 kadın boşanmak isteyen eşleri veya sevgilileri tarafından bir hafta içinde öldürüldü.

Fatih Keçe

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi