Adana’da felaketle dolu 4 kişinin cansız vücudu morga kaldırıldı

Adana’da felaketle dolu 4 kişinin cansız vücudu morga kaldırıldı
20:00 - Ağustos 3 2020 Pazartesi

Alınan bilgilere göre Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Haluk-Havva Karahan çifti, 1 kız ve 4 çocuk Adana’nın Çukurova ilçesinin Salbaş Mahallesi Bozcalar ilçesinde bir ev inşa etti. Burada tavuk yetiştiren Haluk Karahan bahçesini sulamak için bir kuyu kazmaya başladı. Birkaç haftadır kuyu açmak için çalışan Haluk Karahan, bugün çalışmak için yaklaşık 25 metre derinliğe kadar kuyuya indi. Haluk Karahan gitmediğinde oğlu Ömer ve kardeşi Sefa Karahan kuyuya indi.

Bir süre sonra Havva Karahan, kocası, oğlu ve kocasından haber alamadığı zaman kuyuya indi. Karahan çiftinin diğer çocukları endişe duyup kuyuya baktıklarında içeride gaz kokusu olduğunu fark etti. İçinin zehirlendiğini düşünerek 112 yardım istedi. Jandarma, sağlık, Çankur ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kurtarma çalışmalarına başlayan ekipler ilk olarak Haluk Karahan’dan sonra karısı Havva Karahan’ın cansız bedenini kuyudan çıkardı. Bu arada, Karahan çiftinin çocukları gözyaşlarına boğuldu ve uludu.

Karı ve eşin cansız bedenleri kuyudan çıkarıldıktan sonra, ekipler 1 saatlik çalışmadan sonra Ömer ve Sefa Karahan’ın cansız bedenlerini kuyudan çıkardılar. Adana Adli Tıp Kurumu otopsi nedeniyle morga kaldırıldı.

Serkan Yilmaz ile doğrudan iletişime geçin

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi