A Milli Takımın formaları yenilendi

A Milli Takımın formaları yenilendi
11:00 - Eylül 1 2020 Salı

A Milli Takımının iç saha ve deplasman formaları tanıtıldı. Moon-Stars’ın UEFA Uluslar Ligi, Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri ve 2022 Dünya Kupası elemelerinde giyeceği formalar yenilendi. Milli takımlar ilk kez 3 Eylül’de Macaristan maçında kırmızı iç saha formasını ve 6 Eylül’de Sırbistan maçında beyaz deplasman formasını giyecek.

Geleneksel renkler ve güçlü sembollerden ilham alan bayrak ve kordon, hem iç saha hem de dış saha formasında tasarımın merkezini oluşturuyor. Büyütülmüş hilal yıldızı kırmızı bandın ortasındadır.

Türkiye’deki tüm koleksiyonum temaya göre hazırlandı. Koleksiyon, Milli Takım Türkiye’yi temsil etmekten en açık şekilde gurur duyuyor.

İlk formadan ilham alan kordon tasarımı

Türkiye futbol forması, taraftarların göğsündeki beyaz, cesur ve bürokrasi tasarımı olarak karşımıza çıkıyor. Milli Takımın giydiği ilk formadan ilham alan tasarım, modern dokunuşlarla geleceği de dört gözle bekliyor. Büyük ay ve yıldız grubun ortasında ve tasarımın merkezinde. Beyaz şort ve kırmızı detaylı çoraplarla forma tamamlandı.

Türkiye dış saha forması, şort ve çorapları kırmızı tonlarda tasarlanmıştır. Beyaz hilal ve yıldız, formanın göğsünde açık kırmızı tonda bantta buluşuyor.

Formanın boyun kısmının hem iç kısmında hem de dış kısmında ‘Türkiye’ yazısı yer alıyor.

A Milli Takım Antrenörü Şenol Güneş, yeni formayı değerlendirerek, “Milli takımımızın giydiği ilk formalardan ilham alan yeni formamız, sporun ve hepimizin geleceğini korumak için geri dönüştürülmüş malzemelerden üretildi. Umarım yenimiz formalar bize birçok başarı getirecek. ”

Küresel Nike Futbol Giyim Sorumlusu Scott Munson, “Türkiye’de futbola olan tutkularını özel bir tasarımla yansıtmak istiyoruz, böylece hilal ve yıldız detaylarını merkezimizin tasarımını büyütmüş hale getirdik” dedi.

Yeni forma ek olarak Türkiye’nin yeni maç öncesi forması, 2020 koleksiyonunun en heyecan verici bölümlerinden biri. Canlı kırmızı renklerle tasarlanan formanın tamamı, İstanbul’un en ünlü ve eşsiz noktalarından biri olan Galata Köprüsü’nde kullanılan tasarım unsurlarını içeriyor.

Geri dönüştürülebilir

Oyuncuların sahada giyeceği yeni milli takım formalarının yanı sıra, taraftarlar için tasarlanan replika formalar da geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılan yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyester kumaştan üretiliyor.

Çevre üzerinde daha az etki ile en yüksek performansı sağlayan kitler oluşturmak için üretim için yüksek kaliteli bir iplik üretmek üzere plastik şişeler toplanır, temizlenir ve eritilir.

Türkiye Milli Takımı 2020 koleksiyonu bugün itibariyle online olarak satışa sunulacak. Ayrıca 4 Eylül’den itibaren mağazalardan satın alınabilecek.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi